Dansk Mester kåret! BACARDÍ Legacy

0
Lej en bartender  

Den nationale finale i London tirsdag aften kårede Antonio’s drink, El Obsequio, som Danmark bedste cocktail. I Maj måned skal Antonio konkurrere mod 40 andre finalister fra hele verden i kapløbet om at vinde BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition 2017, og dermed have chancen for at få sin cocktail udpeget som en
autentisk BACARDÍ klassiker.

Antonio arbejder til daglig på Curfew cocktail bar i København, og hans cocktail El Obsequio har nu vundet ham en plads i den globale finale, som finder sted i Berlin til Maj næste år.
El Obsequio, som på Spansk betyder ‘Gaven’, er inspireret af en antik parfume flaske fra 1888 som Bacardi familien oprindeligt brugte som gave til at takke venner og bekendte for deres støtte. Det er en cocktail med delikate noter af mimosa blomster med en elegant finish. Antonio beskriver sin cocktail som sin egen måde at vise taknemlighed til de mennesker omkring ham som har støttet ham i hans liv og karriere.

Antonio Saldanha - Curfew cocktailbar
– Det bliver en ære at repræsentere Danmark til den globale finale. Det bliver en hård konkurrence. Alle deltagerne i London var meget dygtige, så jeg ved at jeg skal yde mit allerbedste og være godt forberedt til den globale finale i Berlin, siger Antonio.

Siden 2008, har formålet med Bacardi Legacy været at opdage nye cocktails der har potentiale til at blive morgendagens og fremtidens klassikere, som BACARDÍ Mojito, BACARDÍ Daiquiri og BACARDÍ Cuba Libre. De karakteristiske signatur cocktails i BACARDÍ porteføljen er tidsløse og perfekt balancerede, hvilket også er kravene for at blive anerkendt som en ægte “Legacy” cocktail. Vinderen af BACARDÍ Legacy får mulighed for at kreere en moderne klassiker og rejse hele verden rundt og besøge bar shows og messer, BACARDÍ destillerier og samtidig være æresgæst på nogle af verdens bedste barer.

Se også:  Angostura MasterClass
– BACARDÍ Legacy er en af verdens største cocktail konkurrencer og det er en fantastisk mulighed for bartendere til at skabe sig selv et navn og samtidig vise håndværket bag hver enkelt cocktail. Antonio har leveret en stærk indsats for at komme så langt, og har haft skarp konkurrence fra de to andre finaledeltagere Erwan Le Bonniec fra Kester Thomas i København, og Kristoffer Geer fra Bar Downstairs i Århus. Næste skridt bliver når Antonio skal møde nogle af verdens bedste bartendere i den globale finale næste år”, siger Marlene Anne Lough, brand og trade ambassadør for BACARDÍ i Danmark.

El Obsequio

  • 6 cl Bacardi Carta Blanca
  • 3 cl Lime juice
  • 2 cl Mimosa syrup
  • 1.5 cl Cocchi Americano
    Hvordan: Rystes med is i en shaker og sies i et RCR Coupet  krystalglas.
    Pynt: Cocktail glas pakket ind i papirspose.

 

Antonio Saldanha - Curfew cocktailbar - Krystalglas

 

 

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk – Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.