Ny energidrink får million indsprøjtning

0
Lej en bartender  

Ligesiden at Cult lancerede deres første energi drink har der været et BOOM af forskellige energidrinks. Alt fra kendte brands som Monster energi og Redbull, til mere ukendte brands og private label. Dette boom har dog ikke skræmt folkenen bag  bag den danske energidrik State  væk. Efter lancering af deres energidrink har  de nemlig rejst et tocifret millionbeløb i ny kapital fra en stribe investorer.  

Samtidig med den store million investering  tiltræder den tidligere koncerndirektør fra Carlsberg Michael Iuul som ny bestyrelsesformand.

Læs mere om Michael Iuul

Pengene kommer fra tre parter: Dels fra milliardæren Erik Skjærbæk, der også er kendt fra sit engagement i Parken Sport og Entertainment, dels fra den profesionelle fodboldspiller Søren Henriksen og hans bror Jesper Henriksen, og dels fra States  største nye investorer, Anders Marcus fra det grønne investeringsselskab Obton og Torben Ulrich, stifter af elektronikvirksomheden Denver Electronics.

– Med tilførslen af kapital får vi de økonomiske muskler, der skal til for at sætte turbo på ekspansionen af vores forretning, først og fremmest i Skandinavien. Samtidig er tilgangen af Michael Iuul som ny bestyrelsesformand et voldsomt professionelt løft, og hans enorme erfaring og netværk bliver en fantastisk ballast for os fremover, siger State-direktør Jon Andersen i en pressemeddelelse.

Skandinavien først

State sælges pt i omkring 550 butikker i Danmark, og der er allerede indgået aftaler om landsdækkende distribution i Sverige hos både 7-eleven og Pressbyrån. Går ting efter planne vil State blive lanceret i resten af Skandinavien i løbet af 2017 og derefter går turen mod England, Tyskland, Frankrig og Benelux i løbet af 2018.

Bag State står de to tidligere fodboldspillere Jon Andersen og Kim Have. De stiftede firmaet i 2014 med det formål at lave “den bedst tænkelige funktionelle energidrik, der kunne hjælpe sportsudøvere på alle niveauer med at optimere deres mentale og fysiske tilstand”.

Med i ejerkredsen er også fodboldstjernen Christian Eriksen fra Tottenham Hotspur.

State enerdrinks skiller sig ud fra mængden ved blandt andet at indeholde sukkerarten palatinose, som angiveligt giver et mere balanceret blodsukker og forlænget energi. Opskriften indeholder også ekstrakt af grøn te, aminosyren taurin, B-vitaminer samt det maksimalt tilladte indhold af koffein

Kilde: food-supply.dk

Share.

About Author

Ambitiøse Bartender med næsten 8 års erfaring, både indlands og i udlandet.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.