Opskrifter

Kun én Captain Morgan i Premier League

Rommærket Captain Morgan laver en limited edition Captain ‘Wes’ Morgan flaske som hyldest til Leicester-anførerens engelske mesterskab sammen med Kasper Schmeichel og de andre holdkammerater.

Leicester City fans kan fejre mesterskabet i Premier League med en Captain Wes Morgan limited edition flaske fra rommærket Captain Morgan, hvor Leicester-anføreren helt ekstraordinært pryder flasken.

Den specielle udgave har den jamaicanske landsholdsspiller på forsiden iført blå og hvid uniform for at matche Leicesters hjemmebanedragter.

Captain Morgan wes002

Ideen til Wes Morgan flasken er opstået efter en twitter-udveksling mellem Captain Morgan og spilleren mandag aften, efter Tottenham havde spillet uafgjort med Chelsea og dermed ikke længere kunne indhente Leicester i tabellen. #OnlyOneCaptainMorgan

Wes Morgan har indtil videre spillet hvert eneste minut (3.285) i denne sæson, og han er dermed blot den tredje markspiller på et mesterhold, som gør dette. De to andre er henholdsvis Garry Pallister og John Terry, der begge spillede 3.420 minutter. Forsvarskrumtappen scorede i øvrigt det udlignende mål i 1-1 kampen mod Manchester United i søndags.