Gin og tonic i uventet twist

1
Lej en bartender  

Flere anerkendte bartendere har vidnet om, at gin og tonic (GT) er en af de mest trendy drinks i år. I Danmark serveres en GT som regel i et highballglas med is og en citronskive. Men hvordan serverer man egentlig den ultimative GT?

– En GT’s smag kan variere meget afhængigt af, hvilken gin og tonic man vælger at blande. Garnituren spiller også en afgørende rolle. Prøv gerne forskellige kombinationer af både gin og tonic samt frugter og krydderier for at finde din favorit. Et bundt mynte og tørrede rosenblade er ikke bare utroligt dekorativt, men også smagsmæssigt uventede bidrag til din GT. Det vigtige er bare, at du vælger råvarer af god kvalitet, og at du bruger mange, helst solide, isterninger, der holder drinken kold og frisk. En GT bør serveres i såkaldte ballonglas med høj stilk og stor kumme – som et rødvinsglas. Den svage runding koncentrerer duftmolekylerne, hvilket understreger både duft- og smagsoplevelsen, siger Marlene Lough, Brand Ambassador hos BACARDÍ Danmark.

Hvis man vil drikke en gin og tonic (GT) på den trendy måde, så bør man altså satse på runde vinglas, et uventet tvist, kvalitetsråvarer og masser af is. Her giver Bombay Sapphire dig nogle tips til, hvordan du nemt kan lave en klassisk GT med et tvist – også derhjemme.

Sammen med BOMBAY SAPPHIRE® præsenterer Marlene Lough tre tvistede GT’s

Diamond-Rose GIN OG TONIC “DIAMOND ROSE”

  • 50 ml BOMBAY SAPPHIRE®
  • 100 ml premium tonic
  • En stænk rosenvand

Serveres i et glas med stor kumme og høj stilk fyldt med isterninger. Garnér med et bundt mynte og tørrede rosenblade.

 

 

 

 

Se også: Prøv et Cocktailkursus

 

 

 

Thyme-is-on-our-side GIN OG TONIC “THYME IS ON OUR SIDE”

  • 50 ml BOMBAY SAPPHIRE®
  • 100 ml premium tonic
    Serveres i et glas med stor kumme og høj stilk fyldt med isterninger. Garnér med et bundt timian og en citronskive.

 

 

 

 

 

Se også: Fynsk egen drink – Gin Hass

 

Rasp&BasilGIN OG TONIC “RASP AND BASIL”

  • 50 ml BOMBAY SAPPHIRE®
  • 100 ml Goldberg tonic
    Serveres i et glas med stor kumme og høj stilk fyldt med isterninger. Garnér med tre friske hindbær og et par basilikumblade.Se også: Dansk Mester kåret! BACARDÍ Legacy
Share.

About Author

Ambitiøse Bartender med næsten 8 års erfaring, både indlands og i udlandet.

1 kommentar

  1. Kan I ikke poste en opskrift med Money 47 Sloe gin? Jeg smagte sådan en på Copenhell, og syntes den var fantastisk, men mine eksperimenter herhjemme har vist at den er meget afhængig af forholdet mellem gin og tonic, og også af hvilket tonic vand mand bruger. Jeg har været byen rundt for at opdrive forskellige typer tonic vand, men har ikke ramt den perfekte opskrift endnu. Hjælp?

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.