Moscow Mule

0
Lej en bartender  

Drinken Moscow mule er en lækker og frisk cocktail, som de seneste år for alvor har fundet sin plads i den danske barscene.

Selve drinken kan spores helt tilbage til 1940, hvor John G. Martin, mad og spiritus distributør på østkysten i USA sammen med en lokal barejer kom frem til cocktailen, for at promovere baren ”Cock’n Bull bar” på Sunset Strip,Hollywood. Siden da er cocktailen spredt sig over hele verdenen. Dens lækre smag og ikke mindst signatur kobber krus giver drinken en helhed og giver cocktail prikken over i’et.

Se også: Prøv et cocktailkursus

Moscow Mule er bl.a. blevet populær blandt flere som den sommer drink. Denne popularitet er kommet af flere forskellige grunde. Moscow mule er blandet blevet populært pga. den friske og lækre smag som bl.a kommer fra lime og ingefær. 
Moscow Mule opskrift:
4 cl Stolichnaya vodka
2 cl lime juice
Top med ginger beer

 

Hvilken vodka skal der bruges? 
Flere brands har forsøgt at tage titlen eller æren for at have opfundet denne lækre drink, men blandt flere er det alment kendt at stolichnaya vodka nok er en af de vodkaer som kun have været den vodka der blev brugt til at opfinde moscow mule drinken. 

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk – Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.