unfaithful cocktail i Tales of the cocktail

0
Lej en bartender  

Et stolt øjeblik i dansk cocktails historie!

Den kendte cocktailbar, med Humberto Marques Curfew i spidsen, har igennem tiderne fremvidst adskillige lækre klassiske og moderne drinks, gennem sine snart 2 år på banen. Nu er endnu en milesten blevet sat. Verdens største cocktail festival “Tales of the cocktail”  har taget en af curfews cocktail ind på deres menu af lækre drinks. 

Flere der har været forbi Curfew vil sikkert kunne genkende den lækre gin og lakrids baseret cocktail “unfaithful”. 

Opskrift:

5 cl Hendricks Gin
4 skiver agurk
1 cl Cointreau
3 cl frisk presset citronsaft
2 cl Acacia honning
1/2 bar skeen rå lakridspulver fra Johan bülow

Fremgangsmåde:
Muddle ingredienser. Shake ingredienserne kraftigt og si indholdet over i et afkølet Coupeglas. I dette tilfælde RCR Opera coupe glas. 

I en længere periode, har Danmark, herunder især København, været en stærk spiller inden for europæiske cocktails og trend, hvilket denne milepæl, blot betoner.

 

Om Curfew:
Atmosfæren i den rummelige bar er lempet, og musikken annoncer helt rigtige strejf af skrattende funky jazzede vinyl og blues. Interiøret er elegant alligevel enkel, med unikke detaljer i håndlavede blå fliser fra Portugal, at vintage amerikansk designer Arthur Umanoff jern barstole, og faste træborde placere din lækker cocktail på. De glasskabe i baren vidner om en alvorlig opkøber af vintage sølv og krystal bar gear, sjældne cocktail bøger og originale vintage spiritusflasker, og baren er udstyret med manuelle cocktail maskiner, der kan røre en lækker klassisk Negroni cocktail. Sidst men ikke mindst, udgangsforbud bartendere er klædt i læder hofteholder uniformer, fyldt med vintage bar værktøjer.

Menuen indeholder Humberto egen artisteri og sæsonbetonede cocktail opskrifter, der virkelig skiller sig ud på både smag og visuelt. Han bruger hjemmelavede buske og sirup samt uopdagede urter og krydderier. Han genopliver to af de ældste ingredienser tilbage i cocktails; Port og Madeira-vin, som er en del af menuen cocktail. Hvis du har lyst til en klassisk cocktail, menuen byder uforglemmelige klassikere samt glemte klassikere, der er blevet gravet ud af de vintage cocktail bøger.

Læse mere på deres side: www.Curfew.dk 

Share.

About Author

Ambitiøse Bartender med næsten 8 års erfaring, både indlands og i udlandet.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.