Annoncer

DrinksMeister råder over flere forskellige medier, herunder DrinksMeister.dk som kan være med til at levere effekt og resultater for dig som annoncør.  DrinksMeister.dk er omdrejningspunkt for dene den danske bar, spiritus, nattelivs og bartender branche.  På DrinksMeister vil læserne løbende kunne finde nyheder inden for den danske og udenlandske bar og restaurations branche.

Foruden DrinksMeister.dk kan du markedsføre dig online via vores website og ugenlige nyhedsbrev – det være sig i form af bannerannoncering, et stillingsopslag på vores bartender jobportal eller noget helt tredje.

Som annoncør med DrinksMeister vil du være i direkte kontakt med hundredvis af bartendere, ledere og bar / cafe ejere. Hos DrinksMeister hjemmeside vi har tusindvis af visninger om måneden.

Præcis målretning af annoncer
Vi kan hjælpe dig med at skræddersy din kampagne for at ramme præcist med netop dit budskab. Vi placerer din online annoncering direkte på de kategorier , der bedst passer dine produkter. Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for mere information eller oprette et møde .

Ydelser:

Produkt information:
Mangler dit produkt i vores produkt portefølge? Så send og en mail.

Sponsorerede blogs :
Få din egen sponsoreret blog, hvor du vil være i stand til at fremme dit produkt , site eller begivenhed. Den sponsorerede blog vil være på vores side for evigt, og være på vores Hovedsiden aslong , som det er naturligt deres .

Int. sponsorerede blogs:
Udover at have din sponsorerede blog på vores danske side, kan du også få at få det på vores tysk og engelske.

Sider for pr:

Priser:

Sponsoreret artikel #1
Sponseret artikel, inkl. 1 link
Pris: Kontakt for yderligere info

Banner #1
Annoce 125×125 inkl. link
Pris: 2200 kr. pr. måned á min. 12 mdr.

Banner #2
Annoce 260×250 inkl. link
Pris: 4000 kr. pr. måned á min. 12 mdr.

Fieldset

 

Spam tjek