Samarbejdspartnere

DrinksMeister indgår samarbejdsaftaler på en lang række forskellige områder. Vi vurderer altid meget nøje efter bestemte kriterier, om en potentiel samarbejdspartner kan være med til at gøre siden endnu bedre for besøgende.

Dette gør også at DrinksMeister har en politik om, at vi primært laver samarbejdsaftaler inden for områder, der er til gavn for besøgende. Af denne grund allierer vi os med samarbejdspartnere, der kan imødekomme vores kvalitetskrav.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, og kunne i tænke jer at samarbejde med Danmarks største bartender magasin så skal i være velkommen til at kontakte os: Info@DrinksMeister.dk

Samarbejdspartnere:

 

Barudstyr-logo

MixMeister.dk
MixMeister er en af Danmarks førende forhandler af spiritus, barudstyr, cocktailglas, drinkspakker, drinksmixere, bartender udlejning og kurser. Mere end 600 varenumre sikre dig det bedste udvalg til gode priser. MixMeister er genvejen til eksklusive drinks.

 


Barudstyr-logo

Barlife.dk
Barlife er en stor spiller inden for prof. barudstyr, glas og interiør til hjemmet. Barlife er kendt for at have flere tusinde varer enheder og deres gode kundeservice. 


Cytex.dk  

Vi er stolte over at have indgået et samarbejde med med Cytex.
Cytex har mange års erfaring og markedets skarpeste priser, inden for emballage,  rengøringsartikler, hotelartikler, glas, barudstyr og meget meget mere.

 


Scandic Bar supply

Vi er stolte over at have indgået et samarbejde med med Scandic Bar supply, som er kendt for deres barudstyr og krystalglas. Scandic bar supply, levere bl.a. til div. grossister, vinbutiker mm. 

 


Bartenderudlejning.dk
dm

Bartenderudlejning er en professionel bartender udlejnings service, som samlet landets største bar og cocktail udlejnings virksomheder i et sted.

Ved at bruge denne lej en bartender tjeneste, vil du med et klik få din forespørgsel sendt ud til flere leverandører og kan derefter selv bestemme hvem der skal komme og levere din kommende fest
Yderligere samarbejder vi også med søstersiderne: Lej en tjener og Lej en DJ

 

 


Plusice
Plusice Aps, Danmarks førende totalleverandør af ice produkter ”ALT I IS”, isskulpturer, icebarer, tøris, isterninger, knust is, iskugler.
Med ISO 22000 certifikat og fødevaregodkendt isterningfabrik, er vores kunder i sikre hænder med kontrolleret produktion og en hygiejne i top.

 


EBS – Den Europæiske bartenderskole
“Den Europæiske Bartenderskole er statsanerkendt og samarbejder med hotel- og restaurationsbranchen. EBS udbyder kurser i København, Århus, London, Phuket, Sydney, Barcelona, Bad Gastein og Kos. Som EBS kursist får man efter uddannelsen mulighed for at benytte deres unikke jobdatabase, der giver adgang til attraktive bartenderjobs verden over. Hvad enten du satser på et studiejob, professionel bartending eller blot vil ud og opleve verden, møde nye venner og få minder for livet, så er EBS stedet for dig.” – Den Europæiske bartenderskole


Red Tie Production
DrinskMeister har i samarbejde med Red Tie production, været med til at skabe det hidtil største opskrift video’er i Danmark, som har været med til at hjælpe tusinde af danskere med at lave deres cocktail.
Se video’erne på DrinksMeister.Tv

 


Metroxpress
I samarbejde med Metroxpress, har vi bl.a. leveret en del cocktails relateret indlæg til deres hjemmeside og leveret artikler til deres nytårsudgave.
Du kan hente artikel her: Få propperne til at springe med Champagneguiden: 1 2 3


Søndagsavisen Søndagsavisen

Vi er stolte over vores samarbejde med søndagsavisen, hvor vi bl.a. levere nyttigt og læserorienteret indhold. Det er indhold inden for trends, cocktail og drinksopskrifter og meget mere.
Du kan læse et udkast af artiklerne her:  mokkafristelservalentinsdag & Sådan undgår du tømmermænd.