Alkoholfri “whisky” cocktail

4

Jeg fik forleden en flaske Whissin, en spansk alkoholfri “whisky”. Smagen er lidt som en røget, lidt gæret æblejuice, uden at smage ret meget af æble. Det er lidt sødere end ventet, men eftersmagen er – når man tænker på det ikke er den rigtige vare – faktisk ganske god.

Da den i sig selv er lidt kedelig, især hvis man tænker det skal være en erstatning for whisky, så lavede jeg en lille cocktail for at underbygge smagen.


Den bestod af:
10 cl Whissin
2 cl Monin Ingefærsirup (tror lidt frisk ingefær, most i shakeren ville en tand bedre)
2 cl Friskpresset limejuice

Se også: Alkoholfrie drinks

Shakes med isterninger og serveres i et whiskyglas. Resultatet var meget bedre end blot at drikke den ren, mens det absolut bedste resultat kom, ved at tilføje 3 dråber af Ambrosia “Scotch Whisky” essence. Essensen er alkoholfri, egentligt tiltænkt at blive blandet med vodka for at skabe en “nogenlunde whisky”. Men i denne cocktail, så får den lidt den sidste kant, og smager af en fortyndet whisky cocktail – uden at være det.

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

4 kommentarer

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.