Blue Caipiruva

0
Lej en bartender  

Fornylig fik mit barskab fornøjelsen af en flaske Sagatiba Pura, en klassisk premium cachaca. Efter en del lækre caipirinha var det tid til at prøve noget lidt andet, og valget faldt på en twist af en anden god cachaca drink, nemlig Caipiruva. Istedet for rørsukker, så havde jeg en god dansk øko blåbærmarmelade, som fungerede fint som det søde element. Derfor kom det færdige resultat til at se således ud:

Blue Caipiruva
4 cl Sagatiba Pura
5 Vindruer
½ lime i både
1 spsk blåbærmarmelade
Mos lime og vindruer i bunden af glasset. Fyld helt op med isterninger og fyld op med cachaca. Til sidst lægges marmeladen på, så man selv med rørepind/sugerøret kan røre rundt i drinken og se den skifte farve mens blåbæren fordeles.

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk – Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.