Anmeldelse af Molécule-R´s Cocktail R-Evolution

0

Da jeg fik at vide jeg måtte lege med Molécule-R´s Cocktail R-Evolution, og prøve alle dens mange muligheder der er ved dette produkt, fik jeg en følelse af at være 13år igen med turpas til Tivoli. Jeg gik i flere dage og bare dagdrømme om hvad jeg kunne gøre ved hele konceptet: cocktail. Det er ikke fordi jeg troede at jeg kunne revolutionere hele cocktail verden, jeg ville bare udvide min verden. Tænk hvis man kunne lave en mojito som man kunne spise med en ske, eller lave en hel cocktail i helt små drikkelige kugler, det var sådan nogle drømme jeg havde med dette produkt.
CocktailRVOLUTIONKitclosedboxgastrofood0

Derfor læste jeg alt havd produktets vejledning fortalte og hvad jeg kunne finde på internettet, og der er ikke meget infomation at hente. I kassen man for er der fem forskellige kemiske pulverpose, calcium lactate, soy lecithin, gelatin, xanthan gum og sodium alginate. Derudover er der nogle reskaber man skal bruge og en DVD vejledning til at lave 30 forskellige cocktails. 30 forskellige cocktails, det er mange, og jeg glædet mig til at komme igang, og her kommer først udfordring fordi hvad skal man vælge?

[one_half]Jeg valgte at lave et tequlia shot med citron og salt, men det sjove og det interessante ved dette shot er at citronen skulle laves om til juice, også skulle man efter sigende kunne få den til at blive i en lille bobbel på 1cm i diameter, og salten skulle man kunne lave til gennemsigtig skum som skulle ligge på toppen.
Derefter valgt jeg at lave et jello shots, men det spændende ved denne var at det var en B52 hvor man skulle kunne se de forskellige typer af likørlag i glasset.Den rigtig store udfordring i alt det her var at forstå DVDen med opskrifterne, fordi skøndt at den var flot produceret og den fortalte meget pædagogisk hvert skridt i gennem hele forløbet, har den sine fejl. Der er ikke nogle fortælling, det er bare en film om hvad man skal blande sammen.

Molekyleært Tequila Shot

Det er her at jeg synes det bliver svært fordi det viser meget nøjagtigt hvor meget man skal bruge af de forskellige ingredienser, men tilgengæld viser den ikke hvor lang tid de skal have i fryseren eller køleskabet. Når man følger opskriften til tequila shotet skal man opbevare citronsaften i fryseren, men der står ikke hvor lang tid.
Først lod jeg den stå natten over, det gjorde at den hinde som skulle forhindre citronjuicen i at bare flyde ud i glasset ikke bandt sig fast. Så jeg prøvede igen med to timer i fryseren, også tredje forsøg prøvede jeg med en time, det blev bare aldrig rigtig godt.
Jeg er stor fortaler for at man ikke altid skal følger en opskrift, fordi hvis man elsker mynten i en mojito, så tilføre mere, men med dette produkt fulgte jeg den til punkt og prikke, og det blev bare aldrig rigtig som på billedet. Som jeg ser problemet så er det at man ikke for nok infomation, fordi de viser bare en slavisk gennemgang af hver drink, men de fortælle ikke hvorfor ingredienserne rereagere som de gør. For eksempel: DVDen fortæller man skal bruge citron til at lave den lille bobbel til tequlia shottet, men kan man nu bruge cola i stedet for? Jeg ved godt så er det ikke et tequlia shot, men baggrunden for mit spørgsmål til produktet er meget simpel: hvad nu hvis jeg gør sådan i stedet?.
Så jeg mangler en guide som kan forklare mig, som en legesyg 13årige, hvorfor de kemiske processer gør som de gør, og om hvis man skifter en væske ud med en som har en anden pH-værdi end den forrige væske, fungere processen så på samme måde.

For at opsummere:
Jeg synes der er mangler i dette produkt, og jeg tror det tager mig lang tid inden jeg kan få det fulde udbytte af hvad Cocktail R-Evolution kan tilbyde, men jeg vil ikke stoppe her, jeg har turpas til tivoli og jeg vil prøv igen og igen fordi det her er så anderledes og sjovt. Hvis min folkeskoles kemitimer var så spændende og sjove som det her er, så kunne det være jeg havde fulgt bedre med, også ville jeg nok kunne forstå dette produkt bedre.

Share.

About Author

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.