Drinkspynt – Inspiration og faldgruber

3

At det visuelle betyder mere end man umiddelbart skulle tro, glæder især inden for cocktailens verden. Drinkspynt skal først og fremmest være flot at se på, ikke hindre indtagelsen af drinken og i bedste fald kunne spises.

Et par billeder fra forskellige fotosessions. Det er ofte efter billedet er taget, at man opdager åbenlyse fejl. Men så ved man jo det til næste gang 😉

Generelle råd

Det er altid en god ide at pynte med frugt, som også er ingrediens i selve drinken. F.eks. en Piña Colada pyntes altid med en skive ananas og gerne et ananasblad. Det gør at smagen fra drinken også passer med smagen fra pynten, og det underbygger selvfølgelig det visuelle udtryk drinken har.

Hvis du ikke kan pynte med den ingrediens der findes i drinken, så er der også en god mulighed i at pynte med en frugt, hvis farve matcher drinken. F.eks. kan et jordbær og en appelsin fint gå som pynt til en Tequila Sunrise, da både den røde grenadine passer med jordbæret, som appelsinen og juicen i drinken.

Isterninger kan også pyntes, så isen ikke bare en is. Dette gøres ved at bruge en klassisk isterningebakke, og fryse denne med et bær (eller kaffebønne, cocktailbær, frugtstykke, mynteblad osv) i hvert isterningerum.

Flere billeder, fra de dygtige bartendere der deltog i Ypioca Drinkskonkurrencen:

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Pingback: Alkoholfrie drinks til børn | DrinksMeister - Drinksopskrifter, Guides, Tips & Tricks

  2. Pingback: Alkoholfrie drinks til voksne - Med masser af power og smag | DrinksMeister - Drinksopskrifter, Cocktails, Guides, Tips & Tricks til hjemmebaren

  3. Fedt med så mange gode billeder 🙂

    Drinkspynt handler bare om at være kreativ!

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.