Et smukig hos den lokale grønthandel

0

Grønthandlere er tit kendt for at have en masse spændende produkter fra andre kulturer, som vi ikke møder i supermarkedet. Derfor tog jeg et nærmere kig på nogle sjove drikke, jeg fandt i indkøbscenteret Bazar Vest i Århus.

Libansisk juice/drikke


Gondola Ananas drink
Meget sød, som saftevand med ananassmag, minder ekstremt meget om ananassmagen som overtrækket på isen “københavner stang”. Eftersmagen minder meget om frys-selv is eftersmag, lang koncenteret sødme.
duft: intens sødme, igen, minder mig om en københavner stang.

Konklusion: Den kan ikke bruges som var det en ananas juice, til f.eks. en Piña Colada, men kan gode lide smagen der minder mig om den gode ispind. Man må næsten prøve at lave en drink, der smager af københavner stang en dag!

Superjus Appelsin

Meget mørk orange
Dufter af orange saftkonsentrat
smager meget sødt, men har en fin balanceret eftersmag af appelsin(saft) Minder mig igen om frys-selv is fra da man var lille.
konklusion: Det er ikke nogen appelsinjuice, men en sød, meget mørk orangedrink der minder som krafig appelsinsaft, der godt kunne gå som en frys selv is. Masser af fylde, så mangler du en kraftfuld og sød mixer, så kan den bruges.

Superjus Jordbær

Dufter af jordbærmarmelade
Meget markant rød farve, med nogle få små (frugt?)tråde i.

meget sød, røde bær smag, igen frys selv is smag.
Konklusion: for sød, minder helt vild som søde sodavandsis

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.