Whisky på Dansk (boganmeldelse)

0


Fornylig fik jeg en kort snak med Claus Braunstein fra firmaet af samme efternavn. Braunstein har i en del år bygget øl på Køge havn, men formålet var ikke at blive den nye øl-konge – men derimod blive klogere og senere udvikle en dansk Whisky i verdensklasse. Bogen “Whisky på dansk” er en bog som Braunstein har udgivet i samarbejde eksperten Niels Steenstrup Zeeberg. Første indtryk er rigtig godt! Bogen er på små 200 sider, fyldt med personlige beretninger, billeder og viden om hvordan man laver whisky generelt, og hvordan Braunstein laver whisky. Bogen er skrevet til whisky-nydere, både dem som er begyndere og dem som har et bredt udvalg af årgangswhisky i barskabet. Bogen kan bestemt også anbefales til folk som undertegnede, som interessere sig for et bredt udvalg af spiritus.

I bogen kommer man forbi mange spændende fortællinger om en række whiskyproducenter, fadlagringens knust og en del tips til hvordan man bedst nyder sin whisky – herunder hvordan man kan træne sine smagsløg og duftesans.

Jeg kan kun anerkende den enorme viden og passion brødrene Braustein har til deres whisky, ser det som et must for alle bartendere og whisky-nydere at få sig et eksemplar af denne gennemførte bog.

En video om Niels Steenstrup Zeeberg:

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.