Barer i Aarhus

SideBar (Århus)

Dette bliver mit første indlæg her på DrinkMeister, så jeg må hellere starte med at anbefale en af mine konkurrenter her i Århus, så i ikke tror at jeg er her, bare for at reklamere for mig selv. 🙂

[singlepic id=473 w=280]

SideBar er en rigtig lækker cocktailbar, som ligger for enden af skolegade i Århus C. SideBar fungerer som restaurant i dagtimerne og udvikler sig til cocktailbar i løbet af aftenen og har åbent mandag-lørdag.

SideBar kan rumme 150-200 mennesker, fordelt på 2 etager, med en bar på begge. Så snart man ser baren, ved man at Chris (ejeren), ved hvilke produkter der er værd at hælde i sine cocktails. Der bliver arbejdet hurtigt og effektivt, men samtidig med et smil på læben og en kæk kommentar i ny og næ, men vil du have en snak omkring deres cocktails, så tag derind en hverdags aften, når der ikke er så travlt, så er de mere end villige til at fortælle jer lidt om det hele.

Se flere cocktailbarer i Aarhus

Grunden til at vælge SideBar, fremfor så mange andre steder, er det store udvalg i cocktails (ca. 120 forskellige), samt kvaliteten og deres lidt anderledes cocktails. Priserne er som så mange andre steder 65-150 kroner, plus tillæg, hvis man vil have finere spiritus i, end deres “standard”.

Da dette er mit første indlæg, har jeg desværre ikke formået at få taget billeder dernede fra, men jeg håber at disse kan komme på ved senere lejlighed. Dog vil jeg lige smide et par anbefalinger op, ud fra hvad jeg har prøvet dernede indtil videre.

Kiks og is: Lækker “milkshake” med vodka, bols kakao, oreo kiks og vaniljeis – jeg har indtil videre anbefalet den til alle venner der har besøgt stedet og de har været vilde med den!

Frozen Grasshopper: Igen en “milkshake”, jeg er generelt bare vild med denne blanding af bols mynte, bols kakao og mælk. Det er fuldstændig som at drikke italiensk mynte is.

Amnesia: Udelukkende fordi de har humor nok til at forbeholde sig retten til at smide din stive røv ud, efter at have indtaget denne drink med hele 10 cl alkohol.

Bloody Mary: Normalt er jeg ikke meget til denne cocktail, men hos SideBar gør de altså lidt ekstra ud af det, som gør at jeg kommer igen og igen efter lige netop denne. For de første laver de deres egen tomatjuice, med lidt krydderier, som desværre stadigvæk er en hemmelighed, dog er det tydeligt at se at de bytter selleri og tabasco ud med peberrod, hvilket smager genialt!

Flere cocktails skal nok blive anmeldt, når jeg kigger forbi igen, men helt klart et sted der er værd at anbefale!

4 thoughts on “SideBar (Århus)

 1. Godt indlæg om SideBar. Ikke der jeg kommer så tit, underligt nok, for gode drinks kan de sgu lave. Jeg synes rigtig godt om deres screaming viking, som jeg også tidligere har anmeldt. En super fedt kombination af frisk mynte, agurk, tonic og gin.

 2. Hej
  Jeg sad og prøvede at finde en opskrift på Oreo isdrinken svarende til den fra Sidebar, og så beskriver du netop ingredienserne – dejligt 🙂

  Jeg er ikke van til at lave drinks eller milkshakes med alkohol, så ved du mon hvor meget, man sådan cirka skal bruge af de ingredienser, du skriver: vodka, bols kakao, oreo kiks og vaniljeis?

  Mvh Merethe

 3. Hej Merethe,

  Nu har jeg ikke deres opskrift, men et godt bud er: 3 cl vodka, 2 cl Bols Kakao, 1 oreo kiks og ca. 10-12 cl vanilieis. Så skal der derudover en oreokiks på toppen som pynt, og serveres i et glas med store isteringer.

 4. Synes stilen er gennemført på Sidebar. Og drinks gode kvalitet drinks. Selv er jeg glad for Herr Bartels. Synes cocktails og rockmusik er et godt mix

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i