Barer i Aarhus

Yggdrasil Århus

Hvis du er på jagt efter gode cocktails, så er det ikke den designede cafe Yggdrasil du skal gå efter. Det er min konklusion efter et visit tidligere på ugen.

Cafén der iøvrigt er rigtigt lækkert indrettet har ellers en flot bar, med mange gode flasker på hylderne. Desværre er drinkskortet som det er idag uinspireret og standard.
Drinkskortet består af:
Caipirinha, Pina colada, Mojito, Frozen strawberry daiquiri, Raspberry Margarita, Cosmopolitan, Harvey wallbanger der alle koster 75 kr, mens Long island Iced tea ligger på 125 kr.

Harvey Wallbanger bliver serveret med Gomme og grenadine, hvilket giver en lidt for sød smag, og smagen af galliano forsvinder i sødmen…
[singlepic id=318 w=250]

Se flere cocktailbarer i Aarhus

Man kan altid diskutere hvilken opskrift der er den bedste til disse klassiske drinks, men f.eks. en Piña Colada med kokossirup eller en Harvey Wallbanger med grenadine er altså ikke topklasse og det kan smages.
Det virker til Yggdrasil vil mere end de evner, og det er lidt syndt, for stedet er sgu ret lækkert indrettet. Om maden er god, skal jeg ikke udtale mig om, jeg kom kun for at smage på drinkskortet 😉

[nggallery id=66]

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i