Bar Guide Barer Barer i københavn vin

Bar Vin

 

Det bar’ vin!

I en lille sidegade ved rundetårn i København fik jeg mig, en udsøgt vin oplevelse. I den gamle butik, på den anden side af porten, er der lavet et privat lokale til 20 personer. Et fint lille spejlbillede af selve bar vin – som de så smukt selv beskriver det.

Bar Vin – kan noget, for ud over at jeg var igennem en legendarisk menu på 10 retter, så fik jeg serveret de mest udsøgte vine, jeg længe har smagt. Menukortet var bredt, og spændte over biodynamiske, økologiske og konventionelle vine.  Alt ved Bar Vin var gennemført, selv vandet var serveret i flotte store vinflasker – det var råt og rustikt, 

Nu er det en uge siden, men det summer i kroppen endnu!

Det længe siden jeg har fået præsenteret en vin og en aften menu så flot, ingen slænger i valsen, ingen indøvede replikker. Alt var gennemført helhjertet og meget professionelt. Det var en aften i verdens klasse. og jeg kan på det kraftigste anbefale at man slår et smut forbi. Næste gang vil jeg helt sikkert forsøge at få et bord på selve Bar Vin, at sidde over for, og kigge ind i lokalet på den store mængde af mennesker der  nød, datede, hyggede, skålede og smagte – er noget jeg bare må opleve. 

 

Tak for en fantastisk aften

Krstok 

 

Bar’Vin

Skindergade 3

1159 København K

Tlf. 3312 5803

@Barvincph