Cachaca er den nationale drik i Brasilien. Højt over Copacabana i bjergene i Estado do Rio er allerede gjort i 200 år cachaça. Her vokser på godt drænede skråninger af høj kvalitet sukkerrør, som er råmaterialet til en præmie cachaca, som Canario. Et år gør sukkerrør, indtil den når det rette niveau af modenhed skal høstes med håndkraft. Men det skal ske hurtigt. Blive behandlet inden for 24 timer til sukkerrør, så det mister ingen af ​​dets kvalitet.

Sammen med det klare vand af et bjerg foråret pressede sukkerrør forarbejdes til kobberkedler. Når denne proces er nødvendig for at færdiggøre den præmie cachaça Canario i egetræ fade, der importeres til dette formål fra Spanien og Skotland.

Den Canario Cachaca er grundlaget for den mest populære cocktail af det seneste årti: i caipirinha. Med en blanding af cachaca, lime, brun sukker og is, kan du tjene dine gæster hurtigt og enkelt en perfekt cocktail. I Brasilien kan du nyde ren Canario Cachaça, især fordi det har en særdeles blød og smidig karakter.