Calvados Berneroy er beliggende i hjertet af Pays d’Auge-regionen i det nordlige Frankrig. Siden sin oprettelse i midten af det 20. århundrede, har Berneroy Calvados opnået anerkendelse som en høj kvalitet Calvados og som en af ​​de førende mærker inden for denne kategori.

Ejerens Camus moderniseret hele sortimentet, for at opnå en finere VSOP, XO og Extra og har moderniseret præsentationen. Efter æble høst, er det første trin i Calvados produktionsprocessen til at producere cider. Denne cider er så dobbelt destilleret i pot stills. Dette giver en krystalklar glat ånd, som derefter stærkt forbedret af aldring.

Berneroy VSOP er blevet modnet i Limousin egetræsfade med gennemsnit på 8 år. Der er gode modne æble kendetegn på næsen med rige, vanille noter. Ganen er komplekst og lagdelt med smag af æbler og krydderier. Ganen er også blød, glat og temmelig lang. Calvados er grundlaget for den tradition for Le Trou Normand, eller “den normanniske hul”. Dette er en lille drink i Calvados taget mellem kurser i en meget lang måltid, undertiden med æble sorbet, formodes at re-vække appetitten.
Den rige harmoni af smag af Berneroy Calvados gør det til det perfekte digestif, som også vil supplere de fineste oste, mørk chokolade eller en fin cigar.