Lanson White label

Til alle som kender Moet´s ice Champange, så vil Lanson white være den oplagte følger! Lanson White er bl.a. blevet valgt som årets brunch og nytårs Champange 2014

Lanson White Label er den første Champagne i verden der er specielt udviklet og velegnet til at blande med forskellige, friske frugter og andre naturlige ingredienser efter eget behag.
Vinen er smuk, strågul med livlige, fine bobler.
Bouqueten er fyldt med toner af hvide blomster og modne pærer, der understøttes af et mineralsk strejf, hvilket bl.a. gør den perfekt til brunch og lign. måltider og anliggende, hvor der er jordbær og lign frugter med.

Smagen er harmonisk og blød. Hvide frugter udvikler sig, vokser og bidrager til den vedholdende, intense smag, der munder ud i en blød, mineralsk friskhed.

De friske, naturlige ingredienser man vælger at tilsætte, giver smagen et fint, ekstra ”touch”.
Prøv f.eks. Lanson White Label med friske mynte blade, revet appelsinskal eller friske hindbær.

Perfekt som en forfriskende drink til enhver festlig lejlighed.

Du kan finde hos Mixmeister – Lanson White label.

Lanson white champagne

Lanson white champagne – Årets champagne 2014

Sommer og terrasse – kombination kræver specialdesignede flasker og unikke smag. Selvfølgelig flaske skal være hvidt og drikke omfatter nogle aroma.

Specielt skabt af House of Lanson, Lanson White Label kan du sætte pris på den subtile champagne kombineret med alle mulige naturlige aromastoffer. Du bør nyde denne champagne med mynte-blade, appelsinskal, rasberry eller med valg af jeres præference.

Champagne er tør, ikke brut, og det er fremstillet af Chardonnay 38%, Pinot Noir 37% og Pinot Meunieur 25% druer.

Cooler som er designet til denne champagne er også must. Det fungerer godt, fordi køligere dæksel forhindrer is fra smelte- og små slidser på omslaget er fremragende sted at holde aroma. Vi forsøgte appelsinskaller og mynte-blade.

Læs her mere om Lanson Champagne.

Udseende:
Hvid flaske og køler er højtidelig kombination. Gør champagne endnu mere attraktiv.
Vin selv er halm-farvet med smagfuldt indrettede bobler. Syntes at mængden af bobler formindsket for hurtigt.

Duft:
Chardonnay lysner buketten og gør det afbalanceret. Fundet nogle frugter meste pære.
Orange peel duft var ganske stærke, så du skal være forsigtig, når du tilføjer den. En eller to skiver er tilstrækkeligt
Mint var for subtile, vi havde for milde mynteblade, propably.

SMAGEN
Glædeligt og frisk smag, nogle frugter. Du kunne nyde dette uden at tilføje nogen aroma.
Igen smag af appelsinskal var stærkere, men stadig subtil.
Mint desværre ikke smage næsten på alle selvom vi knust en orlov. Mint var fra Robbens Lilla Trädgård, prøve noget stærkere sort.

Lanson og urter – reijosfood.comLanson White Label – reijosfood.com

Fakta:
Alkohol: 12,50%
Uddrag: 49 g / l
Syreindhold: 8,4 g / l
Sukker: 28 g / l
Energi: 90 kcal / 100 ml (370 kJ / 100 ml)

Lanson hævder, at White Label er den første champagne i verden, der er specielt konstrueret til at eksperimentere aromaer. Hvis det er det faktum, Moët & Chandon har ben i stand til at skabe mere Ballyhoo to år siden, da det blev lanceret Ice Imperial. I det mindste for mig er det mere kendt champagne med lignende idé. De vigtigste forskelle er, at Ice Imperial er halvtør og du bør tilføje isterninger. Og sidstnævnte er måske den mest revolutionerende nyhed i verden af champagner.

Kan anbefale Lanson White Label til sommer champagne, hvis du ikke er alt for fast på Brut er, selv uden aroma. Champagne ville passe til aperitif, men også til dessert vin. Med skaller af appelsin det ligner en af cocktail, især hvis du tilføjer for mange peels.


Lanson White i Cocktails:
Lanson White er udover at være en velegnet nytårs og brunchchampagne også perfekt til flere klassiske og moderne champagne baseret cocktails.

Kir Royale
Den smarte fætter til den lavet-med-hvide-vin Kir, den Kir Royale består af et strejf af creme de cassis (solbær sirup), toppede med Champagne.

Bellini
Opfundet på Harrys Bar i Venedig, Bellini er bedst, når lavet med modne ferskner. Hvis ferskner ikke er i sæson, prøv creme de peche (fersken sirup). Brug en 1: 4 forhold af sirup til prosecco.

Black Velvet
Det er en nem og mærkeligt lækker drink med en 4: 1-forhold mellem Champagne til sort irsk stout.

Death in the Afternoon
Traditionelt fremstillet af absint, en ånd nu ulovligt i USA, i en 0,5: 5-forhold til Champagne, kan du sikkert erstatte pastis eller en anden anis-likør.

Julestjerne
For en ferie brunch, gør Julestjerner: 1: 4 forhold af triple sec til Champagne, med et stænk af tranebærsaft tilsat for farve.

French 75
Der er en række franske 75 opskrifter flyder rundt; det eneste, folk er enige om, er, at det er en alvorlig drink med alvorlige konsekvenser. Her er den klassiske: et stænk af simpel sirup, en større stænk citronsaft, en endnu større splash (omkring en ounce) af gin, toppede med en glassful Champagne.