Sambuca er en stærk og sød likør, med en meget rundere smag end andre typer anisbaseret likører. Stjerneanis tørrede frø, som er den vigtigste smagsgiver, frøene bliver dampdestilleret får at få frøens smagsrige oile. efterfølgende bliver der tilsat en koncentreret sukker opløsning og desuden en krydderiblanding som alt efter producent varierer. Krydderiblandingen holdes hemmelig.
Sambuca bliver ofte produceret med en alkohol procent på de 38-40 og har en klar farve. Der bliver desuden også produceret Sambuca med kaffe (Sambuca Nero), og derudover findes der en række andre smagsvarianter, for eksempel hindbær, æble, banan, blå mandarin og appelsin & mango.

Sambuca:
A:
B:
C:
Casoni
D:
E:
F:
G:
H:
I:
Isolabella
J:
K:
L:
Luxardo
M:
Molinari
N:
O:
Opal Nera
P:
Q:
R:
Romana
S:
Sambuca Ramazzotti
T:
U:
V:
Vaccari
W:
X:
Y:
Z: