Peter F. Heering ”shaker things up” i Singapore

0

Sling Awards 2015 løber i år af stablen på ganske særlig vis. Likørdynastiet Peter F. Heering fejrer nemlig 100 års fødselsdagen for den ikoniske cocktail Singapore Sling med et globalt velgørenhedsprogram kaldet ”Here’s to the Tiger”, hvor bartendere verden skal kreere en Sling menu bestående af tre cocktails. Startskuddet til ”Here’s to the Tiger” lyder i maj og præmien er bl.a. en tur til det legendariske Raffles Hotel i Singapore.

Peter F. Heering fejrer i 100 års fødselsdag for den legendariske cocktail Singapore Sling, og den begynder d. 1. maj, hvor ”Here’s to the Tiger” lanceres.

Den ikoniske cocktail Singapore Sling blev opfundet på Raffels hotellet i Singapore i 1915, men hotellet har også lagt hus til andre skelsættende begivenheder: Den sidste overlevende vilde tiger i Singapore blev nemlig dræbt (og dermed udryddet) på hotellet i 1902, og denne begivenhed danner grundlaget for ”Here’s to the Tiger”. Udover at fejre fødselsdagen for Singapore Sling er formålet med Sling Awards i år derfor også at indsamle penge til at redde verdens tigre sammen med Wildlife Reserves Singapore.

De ni globale vinder-bartendere får en tur til Singapore, herunder et besøg på Raffles Hotel og chancen for at møde tigerne ansigt til ansigt.

Kirsebærlikør byder foråret velkommen

Frem for en enkelt Sling cocktail er udfordringen i år, at deltagende bartendere verden over skal kreere en hel Sling menu bestående af tre forskellige Sling cocktails.

Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig Sling Awards 2015 på slingaward.heering.com

Share.

About Author

Ambitiøse Bartender med næsten 8 års erfaring, både indlands og i udlandet.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.