Sommercocktail konkurrence

0

Spiritus, sommerbær og fristende frugter er i fokus når Peder Oxe’s Vinkælder fredag den 24. august i samarbejde med Copenhagen Cooking afholder sommercocktail-konkurrence på Gråbrødretorv. Alle – cocktailinteresserede og bartendere – kan inden konkurrencen indsende deres bud på årets sommercocktail 2012. Blandt tilmeldingerne vil otte blive udtaget til at dyste i finalen på Gråbrødretorv, hvor et dommerpanel af cocktail-entusiaster vil kåre årets sommercocktail.

Vinderen af hovedpræmien modtager et gavekort til en festlig aften med vennerne og vindercocktailen vil komme på cocktailkortet i Peder Oxe’s Vinkælder.

Under konkurrencen vil der blive serveret cocktail-smagsprøver til gæsterne på torvet.

Tidspunkt: Fredag den 24. august kl. 19.00
Sted: Gråbrødretorv, 1154 København K
Pris: Gratis

Tilmelding: For tilmelding til konkurrencen download tilmeldingsskemaet: Tilmeldingsskema og send det til kommunikation@pederoxesvinkaelder.dk eller aflever det i Peder Oxe’s Vinkælder senest torsdag den 16. august. Alle der har tilmeldt sig konkurrencen vil fredag den 17. august få besked om de er gået videre til finalen den 24. august.

Dommerpanel:

  • Kim Hass (medlem af bestyrelsen i Dansk Bartender Laug)
  • Bryan Rice – Sanger og cocktailentusiast
  • Christina Majcher – kulturskribent fra AOK/Berlingske
  • Nicola Voss – Journalist/blogger

Udover de spiritustioser og udstyr som vil være tilgængelige til konkurrencen, er der ikke nogle regler for hvad man ikke må have  med

For yderligere oplysninger skriv til kommunikation@pederoxesvinkaelder.dk eller ring på tlf. + 45 3332 3002.

Bemærk: Hvis vejret ikke arter sig på dagen, flyttes konkurrencen indenfor i Peder Oxe’s Vinkælder. Information om dette kan fås ved at ringe på telefon +45 33 11 11 93

Share.

About Author

Ambitiøse Bartender med næsten 8 års erfaring, både indlands og i udlandet.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.