Ypióca konkurrence 2011

0

Så blev Ypióca’s årlige Cachaca cocktail konkurrence igen afholdt, denne gang blev den afholdt på Brass Monkey i København, hvor der i år var 31 deltagere fra hele landet. Af de 31 deltager havde de alle en ting tilfælles, En brændende kærlighed til bartending, hvilket også kunne se og smages i hver af deres egne signatur cocktails.

Blandt de 31 cocktails, var der 4 af dem som gik videre i en finale, hvor en første, anden og tredje plads skulle finde.

1. pladsen gik til René Hedeland Larsen fra Brasseriet i Kolding, Som vandt med sin Signatur cocktail: ”Gosto da primavera ” Smagen af forår.
Gosto da Primavera:

  • 4,5 cl. Ypióca Ouro
  • 1,5 cl. Cointreau
  • 2 dash Angostura Orange Bitter
  • 2 cl. Flydende rørsukker (Monin – Pur Sucre de Canne)
  • Glas pyntet med strå fra en flaske Ypióca Ouro

2. Pladsen gik til Andreas Stern-Peltz Fra Mash i København. Han var stillet op med sin “The Black 160”
The Black 160:

  • 3 cl Ypioca 160
  • 3 cl Jim Beam Red Stag
  • 3 cl Lime
  • 1,5 cl Maple Syrup / Ahorn Sirup
3. Pladsen gik til Stefano Hjorth Censi fra Oak Room i København. Han stillede op med sin “Transatlantic Connection”
Transatlantic Connection
  • 4 cl Ypioca Cachaca Ouro
  • 2 cl Cherry Herring
  • 1 cl Simple Syrup
  • 2 cl Frisk Lime saft
  • 1 Frisk vaniljestangen, Mezcal rinse
Vi vil takke House of Brazil for levering af billederne og selvfølgelig også for at stå for konkurrencen
Share.

About Author

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.