Monin Lancerer nyt Gourmet produkt

0

For nogen tid siden lancerede Monin intl. deres nyeste skud på stammen af gourmet-produkter til barer, cafeer mm. Ikke overraskende var det gourmet i pulverformat, hvor Monin ønsker at bringe deres bud på lækre gourmet-drikkevarer, som blandes op med pulver, ind på hylderne hos verdens cafeer osv. Dette er nu også kommet til Danmark og forhandles flere og flere steder.

Vi hos DrinksMeister har selv haft mulighed for at “lege” lidt med produktet, og ikke overraskende er vi meget tilfredse med kvaliteten, hvilket er kendetegnende for Monin. Med de forskellige produkter er der rigeligt med muligheder for at lave varme som kolde nydelser, men også spiritusbaserede drikke som Frozen Mojito bl.a.

Det skal siges, at vi ikke regner med at se dette på barer eller diskoteker, da det primært er tiltænkt cafégæster mm., så det vil primært være her, man i fremtiden vil kunne finde dette produkt.

Se bl.a. hvordan du laver en lækker Iced coffe frappe:

Varianter:

  • Monin Le frappé Chocolate
  • Monin Le frappé Coffee
  • Monin Le frappé Non Dairy
  • Monin Le frappé Yogurt
  • Monin Le frappé Vanilla

 

 

Opskrift inspiration:

 

[one_half] Frozen Chai latte:

  • 1 Scoop le Frappe vanilla
  • 9 cl mælk
  • 3 cl Monin chai sirup
  • is

Shake eller blend det grundligt.
Kan også nydes varm, ved at fjerne isen og streame det.

Hot Chocolate:

  •  1 Scoop le Frappe chocolate
  • 180 cl varmt mælk
  • 2 cl Monin sirup( Amaretto, kanel, vanilje mm.)
  • Bland det godt sammen og server
[/one_half] [one_half_last]

Frozen Fruity Mojito:

  • 1 Scoop le Frappe Non Dairy
  • 1 cl Monin mint sirup
  • 6-7 mynteblade
  • 4 cl lys rom
  • 3 cl frugt pure(Passionsfrugt, mango mm.)
  • 3 cl Lime saft/sweet & sour
  • is

Blend det grundligt.

Passion Yogurt Smoothie:

  •  1 Scoop le Frappe chocolate
  • 3 cl passions pure
  • 12 cl Mælk
  • Is

Blend det grundligt.
[/one_half_last]

Share.

About Author

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.