Test af Ice Tropez – Mousserende RTD

5

Sammen med bartender Kris Olsson, testede vi den nye Ice Tropez. Den stilrene designede flaske byder på en lyserød boblende drink, som bedst kan betegnes som en rosévin tilføjet danskvand.

Ice Tropez 6,5%
Er efter vores mening en smule kedelig, omend et frisk pust til RTD branchen som har været meget fokuseret omkring cidere. Smager af en Rosévin tilsat danskvand. Er således en oplagt kvindedrink, som med den rette markedsføring og prissætning, nok skulle slå igennem.

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. Christian Eskildsen on

  Den er overhovedet ikke kedelig. Den kan ikke betegnes som en fortyndet rosé, men derimod en blanding af rosé og ferskensmag. Den er dejlig forfriskende i sommervarmen. Prøv selv…

 2. Bo Tranberg on

  Hej Christian,
  Det er jo dejligt der er forskellige holdninger – må indrømme at jeg ikke husker nogle smagsnoter af fersken. Nu er det også værd at bemærke, at holdninger her på DrinksMeister er fra bartendere, som ofte tænker i, om et produkt kan anvendes til mere end blot at drikke rent. Og der fandt vi Tropez for let, og således en smule kedelig.

 3. Søren clausen on

  Hej.. Der er tilsat fersken i Ice Tropez for at give en let sødme.. Det er en af de bedste drinks jeg kender.. Det er fedt den er kommet til DK..

 4. Vil give Bo ret i at den er lidt flad. Jeg smagte den i Frankrig i sommers og var bestemt ikke imponeret.

  Den går nok i glemmebogen indenfor de næste par år

 5. Casper Schneidereit on

  Ice Tropez er udemærket, men jeg tvivler på at den kan komme ud, og få bredt fodfæste i befolkningen. Der er simpelthen for mange om budet.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.