Lakrids Espuma (Molekylær Mixologi)

0

Som tidligere skrevet, tester vi fortiden mulighederne ved Molekylær Mixologi, og dette indlæg handler om Espuma. Et lidt bedre beskrivende navn, vil nok være (fløde)skum med smag.

Ved hjælp af en siphon, to flødepatroner, pulverblandingen og 12 cl Pernod og samme mængde Monin Lakridssirup, lykkedes det at lave en vellykket Espuma. Konsistensen minder meget som flødeskum, dog kan smagen jo varieres i det uendelige, og dels så er den meget luftig.

Se også: Monin sirup

Indtilvidere blot testet på en simple milkshake med vanilleis, chokoladesirup og mælk. Giver helt sikkert drinken noget ekstra. Spørgmålet er bare, hvilken kombination er den helt rigtige?

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.