Introduktion til absinth

0

Absint, Absinth, Absinthe eller Absinta, er måske den spiritus med den mest interessante historie. I gamle dage brugte man en høj koncentration af thujone, hvilket har mange uheldige bivirkninger. Det betød, at absinthen i mange år var forbudt, og den dag i dag endnu ikke er tilgængelig i alle europæiske lande. At sige at absinthen næsten nedlage hele den fanske befolkning for godt hundrede år siden, er faktisk ikke helt løgn. Absinth indeholder altid malurt og anis, og bliver mælkehvid når den opblandes med vand. I øvrigt i lighed med Ouzo, raki, pastis og arak.


Få styr på din absinth-drikkemåde!

Rigtige mænd drikker absinth rent. Det kan godt være man er “sej”, men absinthen er aldrig tiltænkt at skulle drikkes rent.
Der findes flere forskellige måder, fælles for dem alle er at der skal bruges koldt vand. Vand får smagen frem, nedsætter alkoholprocenten og gør absinthen til en nydelse på højde med andre gode spiritusser.

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.