Agurk og gin

4

Jeg kunne ikke stå for fristelsen, en ny agurkesirup fra Monin. Den blev bestilt hjem – jeg mener – en agrukesirup er da for cool – for kan man lave drinks med agurk, så må man vel kunne noget?

Jeg prøvede lidt uopfindsomt en Gin & Tonic med Hendrick’s Gin (den er jo bl.a. lavet på agurk):

4 cl Hendrick’s Gin
1 cl Monin agukesirup
10 cl Tonic
En hel del is

Resultatet var overraskende godt! Man skal dog ikke bruge for meget af siruppen, da den bliver for dominant. Men helt sikkert et nyt twist til en gammel klassiker, som smager forfriskende og har et flot grønligt skær.

På det seneste er der også kommet en agurkevodka fra SquareOne, som kunne være interessant at teste. Lad os håbe den kommer til DK, agurk er vist det nye hit inden for friske cocktails!

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

4 kommentarer

  1. Er det ikke bare nemmere at bruge en frisk agurk man moser i stedet for denne sirup?

    Selvfølgelig er det nemmere hvis man skal lave mange drinks, men den bedste smag er vel den friske råvare??

  2. Da agurk er nem at skaffe, billig og indeholder meget væske, så vil jeg mene at man sagtens kan undvære en agurkesirup. Det kan godt være man bliver nød til at bruge en strainer for at undgå rester i drinken, men smagen er optimal med den friske agurk.

    Men sådan er det nu med mange sirupper – de er faktiske og kan holde meget længe, men friske råvarer er som oftest bedst 🙂

  3. Jeg laver altid et kog med agurk! 2 kopper vand i en gryde, tilsæt agurk, kog stille, filtrer væsken, gerne flere gange igennem et fiskenet så væsken er lækker ren, der efter kommer jeg 1/2 kopper sukker i og opløser ved lav varme. Produktet er ufatteligt lækkert, især med Tonic! Skla jeg lave drinks med Hendricks plejer jeg at komme lidt rosen el. hyben blade i, resultatet er perfekt!

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.