TRIBUTE TO FERRAND

0

TRIBUTE TO FERRAND

1.5 CL Cognac (Ferrandcognac )
1.5 CL Creme De Violette Liqueur
Omrør med is.
Strain ned i et afkølet glas 
Top med Brut Champagne (Champagne bollinger )
Pynt med hindbær.

 


Maison Ferrand

Franks fødte Alexandre Gabriel mødte i 1989 Mr. Ferrand – en af de ældste vin dyrknings familier i Conac-regionen dette skulle  resultere i Maison Ferrand. Alexandre Gabriels hensigt var at puste nyt liv i Ferrand-cognacerne og gøre det til verdens bedste cognac. 
Han ønskede at opretholde æld gamle, håndværks baserede produktionsmetoder, der var mile væk fra den mere almindelige masse produktion. Alexandre ville forsøgte at bringe det ægte udtryk for Grande Champagne tilbage til markedet. I dag er Maison Ferrand et anerkendt selskab, der distribuerer sine fine spirituser til mere end 40 lande, i nogle af verdens mest prestigefyldte forretninger.

 


Se flere opskrifter her.

Foto og opskrift: Thecocktail.blog

Share.

About Author

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.