Events og arrangementer

Copenhagen Spirits and Cocktails 2013

 

Der er stadig et stykke tid til, men allerede nu er forberedelser i fuld gang til Sprit & co.´s Copenhagen Spirits and Cocktails messe 2013.

Den 25. og 26. marts 2013 afholdes Danmarks tredje spiritus- og cocktailfestival, ‘Copenhagen Spirits and Cocktails’ bestående af én del messe, én del konference og én del cocktailparty. Også denne gang vil der være mulighed for at møde en masse fra branchen, der kommer op i mod 100 udstillere/brands, og det er bestemt guf for alle os cockailnørder! Alt lige fra Hansen & Co, Interbrands, Pernod Ricard, Belvedere til Hela Wine vil være at finde på messen.

Der bliver mulighed for at nyde cocktails mixet af verdens bedste bartendere og mixologister, smage på spiritusnyheder fra branchens topproducenter, og foredrag om forskellige emner inden for bartending.

‘Copenhagen Spirits and Cocktails’ er for alle, både den professionelle bartender med 10 år i bagagen til nybegynderen, . I Moltkes Palæ kan man opleve nogle af verdens bedste bartendere dele ud af deres erfaringer med shakers, spiritus og mixers – og give smagsprøver på deres ekstraordinære håndværk.

Ud over seminarer og foredrag byder festivalen også på et væld af stande, hvor du kan forkæle ganen med nyheder fra branchens førende spiritusproducenter. Og så kan du glæde dig til særlige cocktailevents, som afholdes på restauranter og cocktailbarer overalt i byen.

DrinksMeister vil selvfølgelig være tilstede under messen og holde jer opdateret 😉

Her kan du se en lille reportagevideo fra sidste års Copenhagen Spirits and Cocktails 2011 messe:

Læs også mere om DBL – Dansk bartender laug.

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i