Events og arrangementer

Grappa og likører smagning i Odense

Elsker du også grappa og italienske likører og bor du i Odense, så er dette nok noget for dig!

Bottega inviterer til grappa og likørsmagning i Magasin Odense.

Bottega er en succesfuld 3. generations familievirksomhed, som ligger i byen Bibano, Treviso (45 km nord for Venedig) og producerer samt distribuerer de mest anerkendte italienske kvalitetsvine, grappa og likører til det globale marked.

Destilleriet og vinproduktionen findes i en landbrugsejendom fra det 19. århundrede, som er skånsomt renoveret for at bevare den originale arkitektur og områdets karakteristika, og er omgivet af 10 hektar vinmarker.

Se også: Ølcocktails indtager Odense

Bottega-gruppen driver også vingårde i Valpolicella og i Montalcino – her producerer Bottega de store vine fra Veneto og Toscana, heriblandt Amarone og Brunello.

Grappa er et typisk italiensk destillat, som er udvundet ved at destillere skallerne fra italienske druer. Bottegas grappa er destilleret 3 gange ved forskellige temperaturer for at opnå en blød og rig smag fra druen.

Grappa er perfekt efter måltider. Det er også en fremragende ingrediens til cocktails og long drinks og passer fortrinligt til mørk chokolade. Traditionelt brugte man grappa til at give et pift til espresso. Den kan drikkes kold og endda også iskold.

Se også: Grappa drinks

Så kom ind i Magasin Odense og smag på de lækre varer. Der er begrænsede antal billetter, som sælges til og med 10. april – eller så længe lager haves.

Der er en lækker goodiebag til alle deltagere.

Du kan læse meget mere omkring eventet hos Magasin og købe billetter her: Magasin shop

Opskrifter med Grappa:

Grapparita:
4 cl Grappa moscato
2,5 cl Lemoncello
2,5 cl friskprisset limesaft
1,5 cl æggehvide.

Kom alle ingredienser i den cocktailshaker og shake nu grundigt. Si indholdet over i dit cocktailglas og pynt med et limetwist.
Denne lækre cocktail ser perfekt til de varme sommer aftener.

Summertime:
3 cl Montenegro
2 cl Grappa moscato
2 cl friskpresset limesaft
1 cl monin jordbærsirup
1 cl citronsaft

Kom alle ingredienser i den cocktailshaker og shake nu grundigt. Si indholdet over i dit cocktailglas og pynt med et jordbær.

Antonella:
5 cl Grappa
3 cl limoncello
2 cl amarettto
2 cl Vanilje likør( Galliano eller likør 43)

Kom alle ingredienser i den cocktailshaker og shake nu grundigt. Server i et lowball glas.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i