Events og arrangementer

Whisky MasterClass

Selv om vi fik en masse lækre seminarer og masterclasses under Copenhagen spirit and cocktail messe, stopper den ikke her. Snart vil du have mulighed for at komme på 2 whisky master classes.

Tirsdag d. 7. maj kl. 15.00 vil Tullamore Dew Master Class blive afholdt på FUGU cocktailbar ved gammelstrand 42.

Martin Markvardsen som er senior Brand Ambassadør hos The Macallan og Highland Park, han vil i løbet af eftermiddagen guide jer igennem Higland park, The Macallan og The Famous Grouse. Derudover vil i blive forkælet med nogle lækre cocktails, som vil blive mixet af Nikolaj Brøndsted med de forskellige whisky’s.

Martin Markvardsen er Senior Brand Ambassador hos The Macallan og Highland Park, der flere gange har fået kåret Highland Park 18 til ”Best Spirit in the World”.

Se også: Highland park vikinge whisky

Martin Markvardsen har i mere end 20 år arbejdet med whiskyer. Før han blev Senior Brand Ambassador for Highland Park og The Macallan arbejdede han som Whisky Manager på det verdensberømte Craigellachie Hotels Quaich Bar, der rummer mere end 780 forskellige single malts.

Martin som er “Master of Malt.” blev ligeledes i 2009 udnævnt til ”Keeper of the Quaich”.

Vi har allieret os med Nikolaj Brøndsted, der vil give sit syn på de skotske dråber. Hvordan han ser udviklingen af single malt whiskyer, whisky i baren og hvor han ser muligheder… og så skal vi selvfølgelig smage og nyde de gyldne dråber.

Vi skal smage whiskyer fra:

  • Highland Park
  • The Macallan
  • The Famous Grouse Family

I kan tilmelde jer denne Master Class ved at sende en mail til rasmus@fidels.dk Det koster 100 kr. der betales konstant på dagen.

Www.Fugu.dk

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i