Events

Gin festival

Gin Festival.

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær, genièvre, kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der i 1600-tallet benyttede alkohol, blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689.

Gin er blevet en af de mest basale spiritus typer her hjemme. Der findes et hav at danske vellavet gin, og endnu flere tonic. Og vi kan være vældig stolte af det. For det er kommet for at blive. Og flere danske  destillerier er på vej med egne eksklusive ginmærker. På årets Gin festival vil du kunne møde en række af de førende importør i Danmark. Og det vigtigste – en masse dygtige bartendere der vil servere en masse lækre cocktails! 

Og for, ikke også lige at nævne cocktail bølgen- Vil der selvfølgelig også være mulighed for at blive inspireret og smage på mange af de spændende cocktails som lige nu indtager mange restauranter og cocktail barer. Der vil være mulighed for at smage på cocktails med rom til cocktails vodka, whisky og akvavit.


Se også: Drinks opskrifter med Gin

Priser fra 230 kr.

Køb billet herBilletprisen inkluderer entré til smagningen, et eksklusivt smageglas, samt Whisky & Rom Magasinet. 

  •  Fredag 25. maj fra kl. 16.00 -20.00. 
  • Lørdag 26. maj fra kl. 14.00 -17.00 og igen fra kl. 18.00 -21.00
  • Hvor : Vester Voldgade 33, 1785 København V.

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i