Bar Guide Barer Barer i Odense Events

Goma Odense.

Goma Odense.

I vores lille eventyrs by Odense, lige dér, i hjertet af Odense, i Kongensgade – dér ligger Goma. En Japansk restaurant der spreder sig over to unikke etager, med hver deres skrevne eventyr.

I kælderen får man en, udsøgt mad oplevelse, som serveres efter det traditionsrige begreb Kaiseki Style. Små vellavede velsmagte retter. Og det må man sige at det var!

På 1. salen, der hvor det hele starter, træder man ind i baren. 

Jeg har drukket mange gode cocktails, jeg har også drukket mange dårlige cocktails – og så har jeg drukket cocktails på Goma. 

Det er meget længe siden at jeg har fået serveret så fine, ovenud lærke cocktails- en hel aften i streg. Friske råvare, god spiritus og en bartender med styr på det – så kan det ikke gå galt, og det gjorde det heller ikke, tvært imod. De formåede at servere cocktails, som fuldendte den helt igennem smags oplevelse.

De påstår selv at de ikke har en krukket tilgang til serveringen, og det kan man kun give dem ret i, følelsen af, at sidde til middag ved sin aller bedste ven, en hel aften var den man gik der fra med. Mæt af lykke, en smule tipsy, og en oplevelse af at cocktails til en mad- menu, bedstem er kommet for at blive!

Om det er til middag, snack eller bare for en cocktail, vil jeg på det kraftigste anbefale en tur på Goma.

Jeg havde en fantastik aften – og det er ganske vist!

Se også: Bar Vin


 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i