Events

Anmeldelse af isknuser maskine til hjemmebaren

Idag havnede en isknuser på vores bord, en model i prisklassen 300 kr (Fås bl.a. i Inco). Tilsyneladende et noname produkt, ICE CRUSER som pryder æsken, er det tætteste vi kommer på et brand.

[nggallery id=6]

Isknuseren er hånddrevet, og derfor ikke egnet til barer og andre professionelle brugere – Det tager ganske enekelt for lang tid. Til privatbaren er den dog helt sikkert et must. Solid og stabil knuser der levere en perfekt flot knust is.

Billede  2 viser en portion knust is, som tog små 2 min. at “producere”. Det smarte er, at du kan i knuste al slags is, så har du ikke isterningeposer eller bakker, så bare frys en pose med vand, slå den i større stykker og så ned i knuseren. Ganske smart hvis man skal have knust is på en nem måde.

Umiddelbart et godt produkt til hjemmebaren, især hvis man blot vil lave et par Mojito og derved bare skal lave en enkelt portion knust is. Det larmer en del når isen knuses, men det jo en del af charmen ved at lave drinks med frisk knust is til!

Lav knust is uden brug af maskiner eller udstyr

Læs DrinksMeisters knust selv is guide her.

Køb egen isknuser til gode penge!
Se MixMeister Isknuser udvalg.

2 thoughts on “Anmeldelse af isknuser maskine til hjemmebaren

  1. Hej Drinksmeister.

    Hvis man skal bruge meget knust is, kan det godt betale sig at købe det ude i byen, fremfor at investere i dyre maskiner.. Oftest er det jo begrænset brug på en sådan isknuser.

    Vi leverer bl.a. til mange barer og cocktail bartendere.
    Du kan læse mere om knust is her – vip-ice.dk

    Tak for en god blog iøvrigt! 🙂

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i