Konkurrence

Dm i amatørcocktails

Under dette års Danmarks mesterskaber i bartender og cocktails, som bliver afholdt at Dansk Bartender Laug, vil der får første gang også blive afholdt en ny form for konkurrence, som tillader amatøren, men en bartender gemt i maven.

For alle dem, der altid har drømt om at være bag baren, udfordre sig selv med div. spiritus og cocktails, så får de søndag d. 6 marts nu chancen!

De indledende runder i amatør konkurrencen starter kl. 14 hvor de deltagende vil blive testet i deres viden omkring cocktails, evnen til at smage og ikke mindst kreativiteten i fremstilling af en cocktail udfra en Magic Box, som bl.a. kendes fra DM i Freestyle, som afholdes hvert år i september. De 4 bedste “bartendere” vil få en plads i finalen, hvor de får muligheden for, at konkurrere mod hinanden på scenen og blive bedømt udfra de samme kriterier, som de professionelle deltagere.

Udover titlen som Danmarksmester i amatørcocktail kan du vinde et gavekort til et cocktailkursus på 10 personer til en værdi af 4500 kr.

Eneste krav, for at man kan stille op er, at man ikke tidl. må have arbejdet som lønnet bartender.

Ved tilmelding modtager man ligeledes en gratis billet til DM i Klassisk cocktail 2016.

Yderligere info:
Sted: Langelinie Pavillone
Tid: 14.00

Billeter kan købes hos billetto

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i