Events Nye spiritusser og mixere

Ny Luxus Vodka ser dagens lys

Så er der kommet en ny Luxus vodka til Danmark, som bliver produceret samme destillari som bl.a. står bag belvedere.

Envy er brygget på rug og noget af det fineste sprit der kan udvindes, bl.a. er andre premium vodkaer som Belvere og Mama Vodka også baseret på det. Den har en spiritusprocent på 40, hvilket er typisk for vodkaer i overklassen. Smagsmæssigt er den mild med et hint af vanilje, hvilket kan både virke tiltalende og omvendt. Der tilsættes en ekstra mængde håndopskåret vanilje under blandingsprocessen.
Under selve destilleringen gennemgår Envy en 5trinsbasseret separeringsbehandling, hvor samtlige urenheder og bismage efter sigende skilles fra. Dette giver i sidste ende en væske med smag og udseende af krystalklar kaliber.

Flasken i sig selv minder meget om Belvedere flasken, men man kan også se den har hentet inspiration fra Grey Goose af.
Udsmykningerne tæller bl.a. et specialfremstillet, farveskiftende diamant-hologram på forsiden, samt en beskrivelse af produktet på bagsiden. Dertil kommer en række opsigtsvækkende detaljer, der ydermere giver flasken et elegant og prestigefyldt look. Der er dog et afbillede af en stjerne og et hjerte, som for os ikke lige giver helt nogen mening.
Der er dog to symboler, som ikke umiddelbart for os giver nogen mening, bl.a. et billed af en stjerne og et hjerte, men mon ikke de har tænkt sig noget bag det….

At den minder meget om Grey Goose vodka eller Belvedere vodka, hvilket også udseendesmæssigt tildels kan passe, kan skyldes at det lidt er blevet en almen trend i denne branche at flaskerne skal se sådan ud for at være lux.

[nggallery id=167]

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i