Events

Portvins Festival 2018

Svendborg portvins festival – 2018!

Lørdag d. 29 september sker der store forandringer på de rå Værftshaller på Fredrikssø i Svendborg – De laves om til et paradis for portvins elskere!

Slår man “paradis” op i en ordbog, vil beskrivelsen være: Et sted, hvor alle muligheder står åbne, hvor alle ens drømme går i opfyldelse, et sted med rigdom og overflåd. Og vi er slet ikke i tvivl – Det er det der kommer til at ske i Svendborg når Portvins festivallen løber af stablen i den sidste weekend af september.

Arrangementet starter kl. 12.00, og vare lige til kl 17.00.

Der vil være rig mulighed for at smage signaturportvine og mange andre spændende portvine, serveret af folk med stor passion.  På Portvins festivalen vil der være 10 forskellige stande og mulighed for tilkøb af poletter til endnu flere skønne portvine, samt lidt lækkert til ganen i form af lækre oste, kiks og chokolade. Efterfølgende forsætter festen hos naboen Kammerateriet, som i dagens anledning også byder på forfriskninger med portvin.

Få dit eget smage glas! 

Der bliver selvfølgelig sørget godt for dig – så ud over et armbånd, og 10 smagsprøver får du også dit egen Spiegelau Expert Tasting smageglas.

Mange frygter måske for kan være en tendens der mange mændog ofte skyldes problemet her hos bedsteapotek.com således at blodtilførslen til penis muskulatur til at slappe af.

Portvins festivallen lagde Odense ned!

Den 7 – 8 september afholde Portvinsfestivallen for andet år i træk deres festival i midten af Odense i Vintappastræde – og med stor succes!

Og anmeldelserne har haglet ned over dem siden.

“Portvin skal nydes i hyggelige omgivelser og sammen med skønne mennesker. Og i Vintapperstræde var der begge dele. Plus et mangfoldigt udvalg af portvine.”

Lyder en af de seneste anmelder fra deres arrangement i Odense, og det var vel og mærket selvom regnen i perioder stod ned i de små gader i Odense. Vi glæder os til at byde Portvins festivallen velkommen i Svendborg. 

Køb biletter her.

 

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i