Events

Whiskmessen 2018 – Mere end 2500 besøgende.

Whiskymessen 2018 – Mere end 2500 besøgende.

D. 3 marts blev d. 22 whisky messe afholdt i Sydbank Arena i Kolding. Mere end 2500 whisky og rom entusiaster havde valgt at bruge dagen på at smage på de gyldne dråber. På messen var der mere end 1100 forskellige slags smagsprøver – så var der nok at vælge imellem.

Medorganisator Ulrik Bertelsen fra Whisky.dk som står bag Whiskymessen fortæller:

”Vi er meget tilfredse med afviklingen af messen og har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster – så sæt kryds i kalenderen allerede nu for 2019, hvor Whiskymessen er tilbage i Sydbank Arena den 2. marts fra 10 til 18. billetsalget er startet”

 


Den 2. marts 2019.

Til den 23´ende Whiskymesse kan du igen møde gæster fra ind og udlandet, deltage i master classes, smage masser af gratis whisky samt et kæmpe udvalg af betalings whisky.

Whiskymessen VIP Club! Kom 10 min før, og spring køen over, du får 1 entré billet til Whiskymessen 2019. Gavekort på smagsprøve af 1 whiskymesse malt. Rabat i eksklusiv baren – med masser af sjældne whiskys. V.I.P. område med siddepladser nær eksklusiv baren og meget mere.


Torben D. Madsen deltog i messen 2018.

Det er 6. gang jeg deltager i messen. Dagen på var rigtig god, det er altid hyggeligt at få nogle gode dramme sammen med venner, samt bekendte man kun ser sjældent. I forhold til tidligere år, var der knap så mange spændene gratis smagsprøver.  Jeg deltog i 3 masterclasses i år, og de var fine. Men de overgik ikke et, jeg tidligere deltog i for Glenfiddich med Ian Miller. Det er en svært balance gang, hvor meget der skal være gratis til sådanne et arrangement.

Mine favorit whisky i år var en 30 årig Gelnfarclas, 21 årig Highland park og en 20 årig Deanston. -Der var mange gode smags oplevelser!

Jeg skal på messen igen, også selvom man har flere lommepenge med end tidligere, for hyggen er der stadigvæk! Afviklingen af messen er god og professionel, og der var i år fint med plads ved standene. Både til at se på dramme, samt at få en snak med dem bag disken. 


Se også: Whisky Messe 2018 

Kenneth Autzen stod i messe for SMWS.

Det var en rigtig sjov, spænende, og ikke mindst en travl dag, vi havde rigtig mange besøgende i SMWS standen, så der var nok at se til. SMWS er en uafhængig whisky aftapper. Det var mit første besøg som udstiller, og mit andet besøg der ialt. Da jeg kommer fra rom verden, havde jeg mest fokus på rom, men jeg har en svaghed for Grain om må sige at G4.13, er rigtig lækker. Jeg brugte mulighederne for at smage på en masse whiskyer, derved kunne jeg få udvidet min viden. 

Jeg er mere end tilfreds med min dag, jeg fik god tilbage meldinger, og folk var generelt tilfredse med dagen. Jeg er glad for at der var mange hardcore whisky folk, der også fik smagt rom. For mange whisky entusiaster er rom en underlegen spiritus, men der findes flere målbare smags nuancer i rom, end i whisky – og derved var ikke kun mig der fik udvidet min viden, så er det jo, det hele værd.

 

 

 

 

One thought on “Whiskmessen 2018 – Mere end 2500 besøgende.

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i