Hjemmelavet mango likør med chili og ingefær

0

Især i denne kolde tid, holder jeg af drinks med lidt bid i, gerne med ingefær eller chili. Det giver en dejlig varme til halsen, en egenskab denne hjemmelavede mangolikør også besidder. Det skal lige sige at dette er en hurtig og lidt snyde-agtig måde at lave en hjemmelavet likør på, for den er nemlig lavet på 3 min.

Hjemmelavet mangolikør med twist af chili og ingefær


Til 25 cl likør skal du bruge:
20 cl vodka (gerne i bedre kvalitet en den cuba jeg lige havde på hylden)
5 cl Monin Spicy Mango sirup (som indeholder chili)
Frisk ingefær efter temperament.

Ud kommer en likør, som helst skal stå og trække et par dage, og herefter filteres så ingefæren ikke tager alt for meget over. (Hvis man da ikke ønsker det..) Smagen er dejlig sød ved første indtryk, men bliver snart indhentet af chili og ingefæren, hvilket giver den et interessant efterspil. Den er god som shot/on the rocks, men også i drinks sammen med ingredienser som ikke forstyrrer smagen. – Det kunne være sprite, æblejuice eller pærejuice.

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.