Dansk bartender med i kvartfinale i global dyst

0

Til oktober afholder det danske likørdynasti, Peter F Heering, en af verdens største cocktailkonkurrencer, The Sling Award, i Berlin. 44 kvartfinalister fra hele verden er netop fundet. Heriblandt er danske Nick Kobbernagel Hovind fra den populære københavnske cocktailbar, Ruby, udvalgt til at repræsentere Danmark i den globale cocktaildyst.

Cocktailen Singapore Sling er en klassisk cocktail, der serveres på barer verden over, og som bl.a. består af den klassiske kirsebærlikør fra det danske likørdynasti Peter F. Heering. Men selv gamle klassikere har brug for fornyelse nu og da, og derfor afholder Peter F. Heering en af verdens største cocktaildyste, hvor verdens bedste bartendere og mixologer får lov til at være kreative og mixe deres egen version af Singapore Sling.

44 kvartfinalister fra hver deres land er netop fundet, og til at repræsentere Danmark i den globale cocktaildyst er Nick Kobbernagel Hovind fra den populære københavnske cocktailbar, Ruby. Hver kvartfinalist er blevet udvalgt på baggrund af deres fortolkning af den klassiske Sling, som et dommerpanel har vejet og vurderet.

Om sin egen fortolkning af Singapore Sling fortæller Nick:

“Jeg ser den originale Singapore Sling som meget eksotisk, så med udgangspunkt i Singapore Sling’s oprindelse og Cherry Heering som essentiel ingrediens har jeg prøvet at lave en mere Skandinavisk fortolkning med bl.a. Slåen gin og Taffel akvavit. De to ingredienser er med til at give den et mere nordisk præg sammen med den ikoniske danske Cherry Heering.

 

Jeg er utrolig stolt over at være gået videre blandt de 44 kvart finalister og håber selvfølgelig at gå hele vejen. Man konkurrerer jo for at vinde, og det er jo netop vigtigt at forsvare de danske farver med et brand som Heering”.

 

De 44 kvartfinalister får nu muligheden for at opnå en plads blandt de 15 semifinalister, der skal dyste i London d. 26. august, hvorefter de 5 bedste går videre til Peter F. Heering Sling Award d. 7.-8. oktober i Berlin.  

Share.

About Author

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.