Nyheder

Baileys Chocolat Luxe ser dagens lys

[one_half]DIAGEO lancerer i dag et af det seneste årtis mest nyskabende produkter med ankomsten af Baileys Chocolat Luxe. For første gang er ægte belgisk chokolade fusioneret med alkohol på en sådan måde, at den fulde chokoladeoplevelse er bevaret, og chokolade nu kan nydes som drink.

Anthony Wilson, fuldtidsforsker og søn af Baileys Original Irish Creams skaber Steve Wilson, har brugt tre år på denne seneste innovation af drinksalkymien. På en rejse gennem tre lande realiserede Wilson sin vision om at forene Baileys og ægte belgisk chokolade.

Det unikke resultat bringer Baileys og chokolade sammen i en fantastisk smagsoplevelse.

Ved at samarbejde med en chokoladefabrikant i verdensklasse, og hans team af ledende forskere, smagte Wilson personligt på over 200 varianter af verdens bedste chokolade. Til sidst udviklede de en skræddersyet chokolade, der komplimenterer drinken og resulterer i en ultimativ oplevelse af smeltet chokolade.[/one_half] [one_half_last] Baileys Chocolat Luxe - Bottle[/one_half_last]

Det viste sig, at der kun skulle små ændringer til efter 839 mislykkede forsøg. Ved at nedsætte alkoholprocenten med blot 1,3 % komplimenterede whiskeyens smag chokoladen frem for at overdøve den søde, røgede chokoladeoplevelse.

”Filosofien bag udviklingen af Baileys Chocolat Luxe er at skabe en gennemgående oplevelse af smeltet chokolade – en drink, der kan nydes ved stuetemperatur, og som svarer til at spise chokolade. Kombinationen af to ingredienser, som det altid har været meningen skulle forenes, er endelig blevet en realitet.” siger Anthony Wilson.

“Baileys var den første spiritus, som forenede whiskey og fløde, og Baileys Chocolat Luxe varsler en revolutionerende innovation af chokolade. For første gang nogen sinde er ægte belgisk chokolade blevet forenet med alkohol, og resultatet er en ægte belgisk chokoladeoplevelse. Jeg er stolt af, at jeg har været med til at få dette til at ske, og af at vores familietradition med Baileys fortsætter med et helt nyt innovativt produkt.” siger Anthony Wilson.

”Det er et stort øjeblik for chokolade. Folk har før forsøgt, men problemet er, at chokolade er så solidt, at det er svært at udvikle til en drink. Det Diageo har skabt med Baileys Chocolat Luxe, er ikke kun en drink, som smager godt – det er en ægte chokoladeoplevelse.” siger madarkitekten Sam Bompas, og sætter her med sit aftryk på produktet.

Kombinationen af luksusprodukter – heriblandt madagaskisk vanilje og over 30 gram ægte belgisk chokolade per flaske – gør den uforskammede nydelse af Baileys Chocolat Luxe til et gennembrud indenfor drinksalkymien, og kan sammenlignes med Wilsons fars udvikling af det originale brand for over 37 år siden.

Baileys Chocolat Luxe kan købes eksklusivt hos Harvey Nichols fra den 12. august 2013 og i resten af verden fra oktober 2013 til samme pris som Baileys Original Irish Cream 70 cl. flasker.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i