Drinks nyheder

Belvedere vodka levere martinis til James bond

Belvedere, luksus vodka brandet ejet af LVMH Group, har indgået et partnerskab med den næste film i James Bond serien, “Spectre”

Hvis man tager Bonds kærlighed til vodka martinier og hans ikoniske “Shaken, not stirred” replik, så er Belvedere et naturligt valg som den officielle vodka for filmen, som forventes i biograferne næste November.

Nyheden kan være en stor lettelse for James Bond fans. I tidligere film har man set James drikke både Heineken og Smirnoff, hvilket ikke anses for at være en særlig “glamourøs” form for drik. Belvederes plads i filmen vil derfor være med til at hæve standarden for drikkevarer i filmen en smule.

Business Insider har snakket med Belvedere Vodkas præsident, Charles Gibbs, som har fortalt dem at partnerskabet med filmen markerer brandets største skridt indenfor marketing til dato, på trods af at han ikke har villet dele finansielle detaljer med offentligheden. Gibbs håber på at partnerskabet med filmen kan forhøje opmærksomheden omkring brandet globalt og fremhæve Belvere Vodkas syn på kvalitet.

For at skyde partnerskabet igang har Belvedere lavet to, meget store, “Limited Edition” flasker på 1,75l, som blev vist frem på London’s Film Museum d. 25 December, 2014.

Den første flaske, MI6 flasken, har byttet Belvederes normale blå skrift ud med den grønne skrift der i filmene bliver brugt af MI6 til at underskrive officielle dokumenter og derudover byttet det normale Belvedere Palads ud med en skitse af MI6 bygningen. Der vil kun blive lavet 100 af denne flaske og de vil ikke være til salg i forretninger. Istedet har Belvedere valgt at give dem til “Bond Aficionadoer” og sælge dem til velgørenheds auktioner.

Den anden flaske er 007 Silver Saber flasken. Den metalliske flaske har et indbygget LED system og vil blive sat til salg i løbet af 2015 i “udvalgte butikker”

I løbet af 2015 vil kampagnen ramme fjernsynet, biografer, hjemmesider og forskellige events. Eftersom filmen stadig er ved at blive produceret, kan Gibbs ikke fortælle præcis hvilken rolle Belvedere vil få i Spectre.

Hovedformålet med partnerskabet med Bond serien, er at udvide mærkets kerne kunder fra 25-40 år, og give Belvedere brandet et skub ved at være en del af “den populære kultur.” Belvedere håber på, at ved at gøre Belvedere til Bonds valg for en Vodka Martini, at bartendere vil begynde at prioritere Belvedere Vodka som ingredients på deres ccktail lister.

Martiniens historien tillader også Belvedere at snakke godt om deres ingredienser. Vodkaen er lavet på Dankowskie rug og vand fra deres egen kilde i Polen, alt sammen oplysninger, som Belvedere håber på vil nå ud til folk.

James Bond belvedere vodka martini opskrift:

  • 4,5 cl Belvedere Vodka
  • 2,3 cl Dry Vermouth
  • Oliven

Belvedere vodka kan bliver forhandlet hos flere vinhandlere og andre spiritus webshops som bl.a. MixMeister.dk – Belvedere vodka mm.

belvedere vodka james bond

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i