Drinks nyheder Likør Drinksopskrifter

Bols Natural Yoghurt Likør & Bols Foam

[singlepic id=776 w=330]

På Copenhagen Spirits og Cocktail var undertegnede til Bols Master Class session, hvor to nye Bols produkter blev introduceret. Der var tale om deres nye yoghurt likør (som smager væsentligt bedre end navnet giver associationer til) og Bols Foam, eller Bols Skum på dansk. To ganske interessante produkter, især Bols Natural Yoghurt glæder jeg mig til at lege mere med 😉

 

Bols Natural Yoghurt blev til pga. en stor asiatisk efterspørgsel på en ren yoghurt likør. Smagen er meget mild, en A38 fortyndet en smule med sukker (heraf likør) og fin rund eftersmag hvor de 15% alkohol første gang bemærkes. Den minder en del om en creme likør, med en dejlig friskhed over sig. Den vil helt sikkert kunne gå i rigtig mange drinks – mest oplagt i smoothies og Colada’s. Men mon ikke en Yoghurt White Russian ville være lækker? Som med alle andre likører, så skal den helst nydes inden for et år efter åbning. Derudover anbefaler Bols at den bliver opbevaret kold, da den alt andet lige smager bedst kold. Af hensyn til yoghurten, er flasken keramisk – så der intet sollys kommer igennem.

En af de måske største fordele ved Bols Natural Yoghurt er, at den ikke skiller i drinks. Alle der har mixet en cocktail med fløde og citronsaft vil vide, at dette er en ret lækker feature.

Se også: Alle Bols Likør varianter

Bols Foam (Cocktailskum)

En anden nyhed var Bols Foam, som kort fortalt kan lave nogle få udvalgte Bols likører om til skum. Det fungere via en pumpe som sættes på nogle specielle 20 cl Bolsflasker – og ved hvert pump får man altså skum ud. Det er især tiltænkt til alle de barer, cafeer og diskoteker som ikke magter at lave molekylære drinks på egen hånd. Med Bols Foam har man hurtigt noget flot skum, som smager 100% af den Bols likørvariant man har valgt.

Maxxium, som har Bols i Danmark, fortæller at de to produkter er på lager sidst i marts 2011.

[nggallery id=132]

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i