Drinks nyheder Events og arrangementer

Copenhagen Spirits and Cocktails 2012

 

Der er stadig et stykke tid til, men allerede nu er forberedelser i fuld gang til Sprit & co.´s Copenhagen Spirits and Cocktails messe 2012. Informationerne omkring detaljerne er stadig ikke helt offenliggjorte, men nogle ting ved vi allerede nu. Igen i år vil der være mulighed for at møde en masse fra branchen, der kommer op i mod 100 udstillere/brands, og det er bestemt guf for alle os cockailnørder! Alt lige fra Hansen & Co, Interbrands, Pernod Ricard, Belvedere til Hela Wine vil være at finde på messen.

Der bliver mulighed for at nyde cocktails mixet af verdens bedste bartendere og mixologister, smage på spiritusnyheder fra branchens topproducenter, og foredrag om forskellige emner inden for bartending.

‘Copenhagen Spirits and Cocktails’ er for alle, både den professionelle bartender med 10 år i bagagen til nybegynderen, . I Moltkes Palæ kan man opleve nogle af verdens bedste bartendere dele ud af deres erfaringer med shakers, spiritus og mixers – og give smagsprøver på deres ekstraordinære håndværk.

Ud over seminarer og foredrag byder festivalen også på et væld af stande, hvor du kan forkæle ganen med nyheder fra branchens førende spiritusproducenter. Og så kan du glæde dig til særlige cocktailevents, som afholdes på restauranter og cocktailbarer overalt i byen.

For første gang, afholder Messen nu en bartender konkurrence, hvor der ikke blot vil blive fokuseret cocktailen og dens ganish, men også på den viden der skal til for at kalde sig Årets Bartender 2012.

Her kan du se en lille reportagevideo fra sidste års Copenhagen Spirits and Cocktails 2011 messe:

Du kan læse mere om Messen på deres hjemmeside : Copenhagen Spirits and Cocktails eller køb billetten hos billetnet.dk

 

2 thoughts on “Copenhagen Spirits and Cocktails 2012

  1. Det bliver rigtig lækkert. Vi er rigtig spændte på de forskellige udstillere, men også den nye konkurrence de har sat igang 🙂

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i