Drinks nyheder Opskrifter

Dansk Bartender Laug

Efter et stykke tid med inaktivitet, er DBL (Dansk bartender Laug) nu igen på banen. Dette ser man bl.a. med deres nye hjemmeside som har udover har fået nyt design, også har fået et nyt logo.
Kort fortalt, er DBL de danske bartenders ansigt udadtil. Man skal være medlem af DBL for at deltage i Dm, Vm, men også andre lign. konkurrencer som Cognac Konkurrencen som foregår i sverige denne kommende april måned.

Udover at kunne deltage i officielle cocktailkonkurrencer og lign, giver DBL også mulighed for at klargøre sig til konkurrencer. bl.a. tilbød DBL at træne deltager til de nu overståede danmarks mesterskabet i cocktail og flair konkurrencer, så man kom forberedt til konkurrencen. Ligeledes støtter DBL forskellige projekter der har relevance til bartender scenen, bl.a. er de igang med et projekt i sammenarbejde  med trafik styrelsen, om en Non-alkoholisk sommer cocktail.
Der er to former for medlemskab, et passivt og et aktivt et.
Passivt medlemskab er på 425kr
Aktivt medlemskab er på 775kr

Månedligt bliver der holdt bestyrelsesmøde og en gang årligt bliver der holdt generalforsamling.  Pt er formanden for DBL er Maria Magdalene som tiltrådte d. 15 marts 2010
Denne blog vil jeg løbende ændre på, da der løbende kommer mere info fra DBL, som jeg selvfølgelig vil gengive i korte træk her.

7 thoughts on “Dansk Bartender Laug

 1. True, det jeg mener jer bare, at det nu det nu det for alvor starter, beklager hvis den ikke var helt forståeligt, men der har været 2 DM’er og lidt her og der. Men der loves fornyelse og en frisk vind. Bl.a. vil DBL kunne tilbyde deres medlemmer undervisning/foredrag/forberedelse til DM mm.

 2. Hvad mener du med et inaktivt Bartender forening, ud over to Dm på 2 år, er der ikke sket noget for medlemmerne, igen nyheder på hjemmesiden, igen blad Bartenderen mere.
  Mener du at det aktivt ??? DBL.

 3. Hej Freddy,

  I mine øjne burde DBL gøre meget meget mere end hvad der er sket de sidste 2-3 år hvor jeg har haft kendskab til lauget. F.eks. var hjemmesiden nede i 3-6 måneder? Før det var der i årvis en håbløs gammel hjemmeside. (hvilket dog var bedre end ingen hjemmeside) DBL Bladet var noget særligt, som var et stort aktivt for DBL. Surt det blev skrottet? Jeg så gerne DBL var mere aktive – noget så simpelt som at svare på mails, opdatere hjemmesiden mens nyhederne stadigvæk er nyheder. F.eks. så er det flere uger siden DM blev afholdt, og det eneste som er lagt ud er billeder. Det er bare ikke godt nok!
  (Det skal siges jeg ikke længere er medlem, så det kan være jeg har misset noget DBL har sendt ud).

 4. True, men personligt tror og håber jeg der er sket en forandring i DBL kredsen og det tegner sig da også sådan med den nye side. Den og godt nok tid, men lad os se, jeg personlig håber jeg på det bedste 😀

 5. Helt enig – vi har jo brug for DBL til at sætte gang i hele cocktailscenen i DK. Det vil gavne os alle – men lad os nu se, jeg kan tage fejl når jeg gætter på DBL ikke vil ændre sig det store…

 6. Det er rigtig nok, det er ikke lige til, men det er blevet lovet at det kommer på deres hjemmeside snarest. Men pga. problemer med siden, er det ikke lige til at vide hvornår. Jeg sidder inde med deres ansøgnings blanket, hvis du ønsker dette

 7. En ting der undre mig er at Lauget ikke har nogle informationer om medlems ansøgning nogen steder??

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i