Ny Kryddersnaps lanceres i Danmark
Snaps har i mange år været fast gæst på forårets frokostborde, og de seneste år har særligt tendensen til
hjemmelavede kryddersnapse taget fart. Brøndums Snaps har i årevis sat en ære i at krydre smagfulde snapse
til danskerne og lancerer nu en serie af kryddersnapse med naturlige råvarer, der med deres frugtrige og
krydrede smag og en lavere alkoholstyrke egner sig fortrinligt til frokosten.
Påskefrokost, pinsefrokost eller en helt almindelig søndagsfrokost. Foråret byder på mange oplagte muligheder for at byde familie og venner på god mad, samvær og en lille én.
I mange år har snaps været fast gæst på frokostbordet, og mange laver endda deres egne kryddersnapse, der komplementerer frokostens retter.
Se også: Brøndums Snaps
Den tendens følger Danmarks ældste snapsemærke, Brøndums Snaps, der nu lancerer to færdigkrydrede snapse kaldet ’Brøndums Kryddersnapse’ til de, der ønsker en smagfuld snapseoplevelse, der går vel til frokostbordets lette og delikate fiske- og kødretter samt oste. Råvarerne i kryddersnapsene er nøje udvalgt i samarbejde med kryddersnapseentusiaster og fremstillet med øje for interessante nordiske smagskombinationer. Resultatet er to varianter med henholdsvis Æble & Timian og Rabarber & Ingefær.
Æble & Timian
Brøndums Kryddersnaps med Æble & Timian har en frisk og frugtrig smag af æble, er mildt krydret med timian og smagt til med citronskal. Snapsen passer perfekt til fisk såsom marineret og stegt sild, laks og fiskefilet, men går også særdeles glimrende til postej og frokostbordets lette kødretter.
Rabarber & Ingefær
Brøndums Kryddersnaps med Rabarber & Ingefær har en frisk og let syrlig rabarbersmag med fint afstemt
sødme fra akaciehonning. Snapsen har flotte røde toner fra hyldebær og et afsluttende let strejf af ingefær.
Den fungerer fint i sammenspil med kryddersild, stegt sild, skaldyrs- og hønsesalater, krydrede pølser og er
også særdeles velegnet til ostebordets salte og kraftige oste.
Kryddersnapsene er fremstillet af 100 % naturlige råvarer, de har en lavere alkoholstyrke på 30% samt en frugtrig snapsesmag.