Drinks nyheder

Laphroaig lancerer ny fyldig whisky med en stærk arv

Laphroaig introducerer til april en ny udsøgt single-malt: LAPHROAIG LORE – THE RICHEST OF THE RICH.

Laphroaig fejrer godt og vel 200 års whiskyproduktion med en længe ventet lancering, nemlig nyeste skud på stammen: Laphroaig Lore – deres mest fyldige single-malt til dato. Laphroaig Lore erstatter Laphroaig 18.

Laphroaig Lore er inspireret af de traditioner, der bliver videregivet fra generation til generation. Lore betyder nemlig overlevering, og begrebet dækker over de fortællinger, viser og opskrifter, der gennem historien er blevet overleveret fra mund til mund.

Se også: Highland park vikinge whisky

I dag hviler Laphroaigs arv i hænderne på Distillery Manager John Campbell, som i udviklingen af Laphroaig Lore har benyttet flere fadtyper – herunder ex-Bourbon, Oloroso Sherry-hogsheads og -quarter casks.

Se også: Whisky bog anmeldelse 

På den måde bliver Laphroaig Lore historien om selve Laphroaig. Laphroaig Lore kaldes “the richest of the rich”, fordi moderwhiskyen i forvejen er kendt for at levere den fyldigste smag på markedet – og udspringeren er endnu mere kraftfuld.

Laphroaig Lore får følgende ord med på vejen fra John Campbell:
IMAGE

“Resultatet er helt i særklasse. Laphroaig Lore er essensen af, hvad man kunne forvente sig af en ufiltreret Laphroaig-single malt whisky. Smukt afbalanceret med en næse af skønne havmineraler, røg, karamel, vanilje og nødder og en rig, tørvet smag med chiliagtigt bid og en tør og sød finish. Det er vores fortælling tappet på flaske – den rigeste af de rige.”

Om Laphroaig Lore
Laphroaig Lore har en alkoholprocent på 48% og er tappet på 700 ml-flasker.
Lanceres i Danmark i løbet af april. Vejl. udsalgspris: DKK 799,

 

Laphroaig Lore Sell Sheet Laphroaig Lore Sell Sheet1

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i