Drinks nyheder

Patrón XO Cafe Dark Cocoa

Patron Spirits har annonceret lanceringen af ​​den første mærke forlængelse af deres yderst vellykkede Patron XO Cafe kaffelikør produktions linje. Den nye variant vil fra første kvartal 2012  være tilgængelig i forskellige dele af verdenen. Den nye Patrón XO Cafe Dark Cocoa kombinerer høj kvalitet Patron Silver Tequila med en frisk essense af kaffe med en ekstraordinær chokolade smag hvilket giver en unik og fornøjelig ultra-premium likør.

“Patron XO Cafe er blevet en af ​​de hurtigst voksende produkter i vores portefølje, og dens succes og spændingen omkring dette mærke har populariseret kaffe likør kategorien generelt,” siger Ed Brown, præsident og CEO for Patron Spirits International. “Da vi kiggede på, hvordan vi kunne bygge videre på, hvad der gør Patron XO Cafe så specielt, var chokolade et naturligt valgt.”

Patrón har valgt, at deres Tequila skal være 100 procent Mexikansk, så derfor er Chokoladen blevet fremstillet efter gamle aztekiske opskrifter, en chokolade der har været brugt som en drik gennem næsten hele deres historie. Chokolade bliver produceret i Mexicos Tabasco-regionen, mens kaffen kommer fra de mexicanske stater Veracruz og Chiapas.

Patron XO Cafe kendetegnes ved sin dybe, mørke brune farve, og duften af ​​frisk kaffe, afbalanceret med kakao. Smagen er tør, ikke sød som mange andre kaffe likør, der kombinerer den rige smag af frisk-ristet kaffe, fin chokolade og lys tequila.

Francisco Alcaraz, Mester destiller, som bl.a.a har lavet opskriften på Patron tequila og likør linjen udtaler at “Patron XO Cafe har været en de resultater jeg har været mest stolst over. Jeg er meget spændt på at fremlægge Patron XO Cafe mørk kakao, en elegant ånd med en præcis, balanceret blanding af Patron tequila, kaffe og rig chokolade, som det tog adskillige år at perfektionere.”

Patron XO Cafe mørk kakao er meget alsidig og lækker i et vilkårligt antal cocktails eller efter-middagen drikkevarer. Denne likør er også en fantastisk oplevelse serveret ren over is, eller som topping til is og andre fantasifulde desserter.

Patron XO Cafe mørk kakao er produceret og aftappet på Hacienda del Patron destilleri i højlandet i Jalisco, Mexico, håndlavede med samme sans for detaljer og kvalitet som alle Patron tequilas og likører.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i